Akhisarspor umduğunu bulamadı

Güncelleme Tarihi:

Akhisarspor umduğunu bulamadı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2018 14:15

Akhisarspor umduğunu bulamadı

Haberin Devamı

AKHİSAR, (DHA)

Spor Toto Süper Lig'de geçen yıl Türkiye Kupası'nı, sezon öncesi de Süper Kupa'yı kazanan Akhisarspor, ligde ise umduğunu bulamadı. 
Sezon öncesi teknik direktörlük görevine geçen yıl takımı çalıştıran Okan Buruk'un yerine Safet Susic'i getiren Akhisaspor, ilk 3 haftada yalnız 1 puan toplayabildi. Ligdeki 7'nci yılında en kötü sezon başlangıcını yapan yeşil-siyahlı ekip, 2-1'lik Beşiktaş yenilgisi ve iç sahada 1-1 biten Çaykur Rizespor randevusunun ardından son maçta da Medipol Başakşehir'e İstanbul'da 3-1 mağlup oldu.
Akhisarspor, bu sonuçlarından ardından ilk 3 haftayı 1 puanla sondan üçüncü basamakta geçti. Ege temsilcisi, 3 maçta 1 beraberlik, 2 yenilgi alırken 3 gol attı, kalesinde ise 6 gol gördü. Süper Lig'de yer aldığı sezonlar boyunca ilk 3 haftada ilk kez galibiyetle ayrılamayan Akhisarspor, daha önce 2016-17 sezonunda 3 maçta 3 puan toplamıştı. Yeşil-siyahlı ekip, geçen sezon ise ligin ilk 3 maçını namağlup 7 puanla geçmeyi başardı. Başakşehir maçına da çok kötü başladıklarını belirten Safet Susic, "Sanırım herkes golü yemeyi bekledi. Golden sonra reaksiyon gösterdik ama ikinci golü yedikten sonra puan almak çok zordu" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!