Akhisar Belediyespor para bastı

Güncelleme Tarihi:

Akhisar Belediyespor para bastı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2017 16:12

Akhisar Belediyespor para bastı

Haberin Devamı

İZMİR, (DHA)- SPOR Toto Süper Lig'de sezonu 7'nci sırada bitirmeyi garantileyen Akhisar Belediyespor, yayın gelirlerinde de en çok kazanan 7'nci kulüp olmayı başardı.
Takımlara 18 milyon TL katılım payı ödenen devler arenasında her galibiyete 1.3 milyon, beraberliğe ise 650 bin TL verilirken Akhisar Belediyespro, geride kalan 33 haftada kasasına 14 galibiyete karşılık 18.2 milyon, 6 beraberlik için de 3.9 milyon TL performans primi koydu. Şampiyon takıma 17 milyon ekstra ödülün verildiği Süper Lig'de 6'ncı basamağa kadar başarı primi dağıtılırken sezonu 7'nci sırada bitirmesi kesinleşen Akhisar Belediyespor, 1.6 milyon TL'lik 6'ncılık ödülünü kıl payı kaçırmış oldu.
Ligin son haftasında cuma günü Kardemir Karabükspor'u konuk etmeye hazırlanan Akhisar Belediyespor, taraftarıyla vedalaşacağı randevudan 3 puanla ayrılıp, 1.3 milyon TL daha ödül kazanmayı hedefliyor. Son 8 haftada 7 galibiyet elde eden yeşil siyahlı ekip, bu karşılaşmayı kazandığı takdirde üst üste 7'nci galibiyetini almış olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!