Akhisar Belediyespor-Medipol Başakşehir soyunma odaları

Güncelleme Tarihi:

Akhisar Belediyespor-Medipol Başakşehir soyunma odaları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2017 16:18

Akhisar Belediyespor-Medipol Başakşehir soyunma odaları

Haberin Devamı

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)- AKHİSAR Belediyespor Teknik Direktörü Okan Buruk, 90+4'üncü dakikada Cikallleshi'nin golüyle 2-1 kazandıkları Medipol Başakşehir maçının ardından bu galibiyete ihtiyaçları olduğunu söyledi.
Takımıyla çıktığı ilk sınavı 3 puanla geçen Buruk, "Bugün önemli bir galibiyet aldık. Maçın başından sonuna kadar taktiksel olarak istediğimizi yaptık. Kenarları kullandık, pozisyonlar bulduk. Kalemize geldikleri her pozisyonu değerlendirebilecek bir takımla oynadık. Futbolcularım çok istekliydi ve son dakikada galibiyet geldi. Bizim için kritik bir galibiyetti. Bu 3 puana ihtiyacımız vardı. Ligde aşağıya bakmıyoruz. Bundan sonra ilk 10 sıra içerisine girebilmek için mücadele edeceğiz" dedi.
Daha önce A Milli Takım'da yardımcılığını yaptığı hocası Abdullah Avcı'ya rakip olan Buruk, "Abdullah Hoca'ya karşı ilk galibiyetimi aldım. Medipol Başakşehir çok iyi bir takım ve iyi bir kulüp. Onların şampiyonluk ipini göğüslemelerini en çok isteyenlerden biriyim ama bizim de puana ihtiyacımız vardı" diye konuştu.
YARIŞIN FARKINA VARMALIYIZ
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Akhisar Belediyespor mağlubiyetinin ardından ligde zirveye oynadıklarının farkına varmaları gerektiğini dile getirdi. Avcı, maçtan sonra, "Ligde düşmeye oynayan, 3 hoca değiştirmiş bir takımla oynadık. Biz de zirveye oynuyoruz. Zirveye oynamanın farkına varmalıyız. İlk yarı 2 tane net pozisyonu değerlendiremedik. Hücuma çıkarken kaptırıp geçişten yakalandığımız bir gol yedik. Uzatma bölümünde ise 90+3'üncü dakikada biz gol kaçırdık 90+4'te ise gol yedik. Bundan sonra da yarışın içinde olmak istiyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!