Akdeniz sahil yolunun viyadük ve tüneli trafiğe açıldı

Güncelleme Tarihi:

Akdeniz sahil yolunun viyadük ve tüneli trafiğe açıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2017 09:31

Akdeniz sahil yolunun viyadük ve tüneli trafiğe açıldı

Haberin Devamı

Mithat ÜNAL/ANAMUR(Mersin), (DHA) - MERSİN'de Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nin en önemli bölümünü olan Anamur Gazipaşa arasında bulunan Melleç viyadükü ve tüneli trafiğe açıldı.
Açılışa, Anamur Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu, Emniyet Müdürü Mehmet Güngör, Ak Parti İlçe Başkanı M. Feyzullah Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Aziz Dağıstan, İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü H. Niyazi Sarıoğlu ile vatandaşlar katıldı.
Törende konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz, resmi açılışın yılbaşı sonrasında Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın katılımı ile gerçekleşeceğini belirtti. Yılmaz, yapılan bu açılışın yeni yılda yaşanacak muhtemel yoğunluğu hafifletmek amacı ile gerçekleştirildiğini söyledi.
Çalışmaların son durumu hakkında bilgi veren yüklenici firma proje Müdürü Mesut Aygar, Melleç viyadükünün 410 metre uzunluğunda ve 57 metre yüksekliğinde olduğunu dile getirdi.
Kaymakam Kurdoğlu da açılışın bölge halkına, sürücülere ve yolculara hayırlı olmasını dilemesinin ardından katılımcılar, açılışta yapılan duanın ardından araçları ile tünel ve viyadükten geçiş yaptı.

FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!