Akçakoca’da Turizm Potansiyelini Arttırma Çalışması

Güncelleme Tarihi:

Akçakoca’da Turizm Potansiyelini Arttırma Çalışması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2015 15:11

AKÇAKOCA'DA PARAŞÜT SPORLARI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Düzce Valiliği ve Akçakoca Kaymakamlığı tarafından Akçakoca’da Turizm Potansiyeli artırmak amacıyla Yamaç paraşütü ve Motorlu Paraşüt Sporlarına yönelik proje çalışmaları start verildi ve Çuhallı sahilinde Motorlu paraşüt gösterisi yapıldı.
Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer, konu ile ilgili yaptığı açıklamada Akçakoca’da ciddi Turizm potansiyeli olduğunu belirterek ’’Bu turizm Potansiyeli geliştirilmesi konusunda valimizin talimatlarıyla özellikle Yamaç paraşütü ve Motorlu Paraşüt sporları konusunda ilk adımlarımızı atıyoruz. Bugün gelen arkadaşlarımız Motorlu paraşüt konusunda bir faaliyet yaptılar. Umarız bu faaliyetleri yaygınlaştırmak hedefimiz olacaktır. Amacımız Turizm potansiyelini artıracak spor desenlerini oluşturmaktır" dedi.
Özer, esas olanın bu sporların sürekliliğini sağlamak olduğunu işaret ederek "Bu sporun sürekliliğini sağlamak amacıyla bu spor ile ilgili gönüllü kuruluşların olması gerekiyor. Biz bu sporu özendirmek için gerekli donanımları sağlamak olacaktır ve spor için kursların açılmasıyla sporun gelişmesi sağlamak hedefimizdir’’ diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!