AKBÖHONDER yeni binasında

Güncelleme Tarihi:

AKBÖHONDER yeni binasında
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2018 11:09

AKBÖHONDER yeni binasında

Haberin Devamı

 

Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Böbrek Hastaları ve Organ Nakli Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin (AKBÖHONDER) yeni hizmet binası açıldı.

Akdeniz Üniversitesi Başhekimi Prof. Dr. Bülent Aydınlı, Prof. Dr. Ömer Özkan, Prof. Dr. Yusuf Akar, Prof. Dr. Necmiye Hadimioğlu, Doç. Dr. Özlenen Özkan, Organ Nakli Koordinatörü Uzm. Nilgün Bilal, hastane yöneticileri, hemşireler, hastalar ve hasta yakınları dernek binasının açılışında yer aldı.

AKBÖHONDER Başkanı Mehmet Şahan, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yerleşkesindeki eski binasının bulunduğu alanın otopark olarak dizayn edilip, hasta ve hasta yakınlarının hizmetine sunulacağını, o nedenle Rektör Mustafa Ünal ve Başhekim Bülent Aydınlı tarafından belirlenen yeni hizmet binalarının açılışını yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Mehmet Şahan, "Organ nakli bekleyen hasta ve hasta yakınlarına, bize tahsis edilen yeni hizmet binamızda daha uygun şartlarda hizmet verecek olmanın heyecanını yaşıyoruz" dedi.

Derneğin yeni binasında hasta ve hasta yakınlarının dinlenme ve sosyal ihtiyaçlarının giderileceği sağlıklı bir ortam oluşturulduğunu da söyleyen Mehmet Şahan, yeni binanın oluşturulmasında emeği geçen yetkililere, maddi ve manevi katkıları olan tüm hayırseverlere teşekkür etti.

Akdeniz Üniversitesi Organ Nakli Merkezi tarafından gerçekleştirilen nakillerin öneminin ve derneğin hizmetlerinin tüm dünya ve Türkiye tarafından takip edildiğini söyleyen Başhekim ve Organ Nakli Merkez Müdürü Prof. Dr. Aydınlı, "35 yıldır organ nakli yapan merkezin böyle önemli ve organ bağışına katkısı büyük bir dernekle işbirliği içinde olmasını önemsiyoruz. Yeni dernek binasının da hasta ve hasta yakınlarımıza daha iyi hizmet vereceğine inanıyoruz. Derneğimize ve yönetimine özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyoruz. Yeni dernek binamızın yapımında ve ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda katkısı olan tüm hayırseverlere de teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Dernek binasının açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından konuklara ikramda bulunuldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!