AK Partililerin Yardımları Suriye’ye Ulaştı

Güncelleme Tarihi:

AK Partililerin Yardımları Suriye’ye Ulaştı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2016 14:04

AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI'NIN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU YARDIM KAMPANYASINDA TOPLANAN, GIDA, MEDİKAL MALZEME, MUHTELİF GİYİM VE MALZEMELER, AK PARTİ KİLİS İL BAŞKANI VE İHH KİLİS KOORDİNASYON MERKEZİ ÇALIŞANLARININ ORGANİZESİYLE, ÖNCÜPINAR GÜMRÜK KAPISI'NDAN GEÇEREK SURİYE'DE ÇADIRDA YAŞAYAN SURİYELİ AİLELERE TELSİM EDİLDİ.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu yardım kampanyasında toplanan, gıda, medikal malzeme, muhtelif giyim ve malzemeler, sınır ötesine gönderildi.
İstanbul’da toplanan yardım malzemeleri, ulaştırıldığı Kilis’te AK Parti İl Başkanı ve İHH Kilis Koordinasyon Merkezi çalışanlarının organizesiyle, Öncüpınar Gümrük Kapısı’ndan geçerek Suriye’de çadırda yaşayan Suriyeli ailelere telsim edildi. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Nedim Bellitürk, yaptığı açıklamada, Suriye’nin Azez kenti kuşatma altında olduğunu ifade ederek, “ Mazlum insanlar, çocuklar, çamurun toz ve toprağın içinde, yağmurun soğuğun altında incecik çadırın içinde yalın ayak geziyorlar. Kilis teşkilatı olarak bugün bize düşen görev, gelen yardımları ihtiyaç sahiplerine ellerimizle teslim etmektir. Mazlumu korumak, ümmet bilinci ile yetişmiş her bireyin boyun borcudur. Bizlere Allah ömür verdikçe biz Ak Gençler olarak Ümmet için, Mazlumlar için, İnsanlık için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Başta İstanbul İl Başkanlığı olmak üzere, bu ihtiyaç sahiplerine yardım eden ve yardım edecek olan tüm il teşkilatlarımızdan Allah razı olsun. Birliğimiz daim oldukça, bu milletin sırtı asla yere gelmeyecektir" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!