AK Partili Vekiller Mazbatalarını Aldı

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Vekiller Mazbatalarını Aldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2015 14:36

KÜTAHAY'DA AK PARTİLİ VEKİLLER MAZBATASINI ALDI

AK Parti’den Kütahya milletvekili seçilen Mustafa Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel ve Ahmet Tan mazbatasını aldı.
Kütahya Adliyesi’ne gelerek mazbatalarını Hakim İsmail Köksal alan Nazlı, Kavuncu, Gazel ve Tan yaptıkları açıklamada, seçim sonuçlarının Kütahya ve Türkiye’ye olmasını temennisinde bulundular.
AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, yaptığı açıklamada, "AK Parti Kütahya’da yüzde 67,3 gibi yüksek oranda bir oy almıştır. Bize oy veren vermeyen tüm halkımıza teşekkür ediyoruz. Halkımıza hizmet etmek en büyük hedefimizdir. Güçlü ve büyük Türkiye’nin inşaası devam edecek. Bizi tek başına iktidar yapan vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu.
Mazbata teslim törenine Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Özgevrek, AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Özbey, SKM Başkanı Osman Zeybek ve Medya Tanıtım Başkanı Hayri Öz ile partililer katıldı.
AK Parti Kütahya’da, 26. dönem milletvekili genel seçiminde oyların yüzde 67,3’ü alarak, 4 vekilin tamamını kazanmıştı. (EFE)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!