AK Partili Turan, Biga’da taksici esnafını ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Turan, Biga’da taksici esnafını ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2018 12:53

AK Partili Turan, Biga’da taksici esnafını ziyaret etti

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Biga’da bir taksi durağını ziyaret ederek, esnafla sohbet etti.

Biga Kaymakamı Mustafa Can ve AK Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin ile birlikte çarşı içindeki taksi durağına uğrayıp, esnaflarla bir süre sohbet eden AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Yeni araç alan taksicilere ÖTV indiriminin iyi geldiğini düşünüyorum” dedi.

Taksici esnafı ise, ÖTV indirimi sonrasında durakta eski taksi kalmadığını dile getirerek, “Allah hükümetimize, devletimize zeval vermesin. Allah razı olsun” diyerek, teşekkür etti.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ÖTV indirimi nedeniyle esnafların taksi olarak kullanacakları araçları çok ciddi bir indirim ile satın alabildiklerini belirterek, “Bildiğim kadarıyla yüzde 50 oranında indirim oluyor. Şimdi benzerini tüm esnaflarımız için getirdik. Esnafımız, kendi alanında aracını kullanacaksa düşük faizli kredi veriliyor. Ayrıca iş yeri açmak, almak isteyene de, hükümetimiz ne kadar imkan varsa sunmaya çalışıyor. Esnafımız güçlü olursa halkımızda güçlü olur, devletimizde güçlü olur. Bu konuda beraber çalışarak beraber büyüyeceğiz” dedi.

Safiye TARI GÜNER/BİGA(Çanakkale), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!