AK Partili Taşkesenlioğlu, takside 'Evet'i anlattı

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Taşkesenlioğlu, takside Eveti anlattı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2017 16:00

AK Partili Taşkesenlioğlu, takside 'Evet'i anlattı

Haberin Devamı

Turgay İPEK/ERZURUM, (DHA) - AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, direksiyon başına geçtiği 'Evet' yazılı takside ücretsiz taşıdığı yolculara Cumhurbaşkanlığı Sistemi'ni anlattı.
Erzurum'un 1'i MHP'li, 5'i Ak Parti olmak üzere 6 milletvekilinden tek kadın milletvekili olan Zehra Taşkesenlioğlu, seçim bölgesinde referandum çalışmalarını sürdürüyor. Taşkesenlioğlu, merkez Yakutiye İlçesindeki Narmanlı Camii önünde bulunan taksi durağında, 'Evet' pankartı ile giydirilmiş takside seçmenlere Cumhurbaşkanlığı sistemini anlattı. 'Hayır' diyen yolculardan da ücret almayan Taşkesenlioğlu, "Bu taksiye binen özellikle kararsızların inince 'Evet' demesini sağlama gayretindeyim. Bugün ve yarın taksicilik yapıp, halkımıza yeni sistemi ve yeni sistemin getireceği yararları anlatacağım. Düşüncesi ya da görüşü ne olursa olsun, hepsine saygı duyuyorum. Referandum da Erzurum'dan rekor bir beklentimiz var" diye konuştu
Taksiye binen yolcular, karşılarında milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'nu görünce önce şaşırıp, bunun bir kamera şakası olduğunu düşünüyor.Erzurum'u sokak sokak bildiğini yolcuların adresi söylediğinde hiç tereddüt etmediğini vurgulayan Taşkesenlioğlu, "Seçimde ve seçim sonrası  her yeri adım adım gezdiğim için Erzurum'u avucumun içi gibi biliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!