Ak Partili Saylık'tan köylere ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Ak Partili Saylıktan köylere ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2017 13:56

Ak Partili Saylık'tan köylere ziyaret

Haberin Devamı

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA) - AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, Kızılca, Sorkun ve Emirhisar köylerini ziyaret ederek toplulaştırma çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, toplulaştırma çalışmaları devam eden köyleri ziyaret etti. Köy kahvelerinde vatandaşla sohbet edip, sorunları ve isteklerini dinleyen Başkan Saylık, çalışma hakkında da bilgi verdi.

İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, "Bu bölgemizde yapılan toplulaştırma çalışmaları devam ediyor. Tarımsal faaliyetleri yapmaya imkan vermeyecek biçimde olan ve parçalanmış, dağılmış, bozuk şekilli parsellerin bir araya getirilerek daha düzenli parseller haline getirilmesi için devletimiz tarafından çalışmalar yürütülmektedir. Yapılan toplulaştırma ile birlikte modern tarım işletmeciliği esaslarına uygun biçimde birleştirmelerin yapılarak şekillendirilmesi için çalışmalar sürüyor. Vatandaşımız yapılan toplulaştırmadan çoğu memnun olduklarını ifade etti. Toplulaştırmadan doğabilecek ufak tefek problemlerin de en kısa sürede çözüme kavuşacağına inanıyoruz. Ziyaretimiz sırasında bizleri güler yüzle misafir eden hemşehrilerimize teşekkür ederim" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!