AK Partili Kozan Sarıgöl’ün Üzüm Bağlarına Hayran Kaldı

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Kozan Sarıgöl’ün Üzüm Bağlarına Hayran Kaldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 16:49

SARIGÖL ÜZÜM BAĞLARINDA ÜZÜM İŞÇİLERİ İLE SOHBET EDEN MANİSA AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI FİSUN KUMBARACI (SOLDAKİ) VE AK PARTİ GENEL MERKEZ KADIN KOLLARI VE MKYK ÜYESİ FİLİZ KOZAN (SAĞDAKİ) İŞÇİLERLE BAĞDA RESİM ÇEKTİRDİLER.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları ve MKYK üyesi Filiz Kozan Manisa’nın Sarıgöl ilçesindeki üzüm bağlarına hayran kaldı.
AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı beraberinde AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları ve MKYK üyesi Filiz Kozan ile birlikte Sarıgöl AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Toy’u ziyaret etti. Ziyaretin ardından Sarıgöl’ün üzüm bağlarını gezen Kozan hayranlığını gizleyemedi.
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Üyesi ve MKYK üyesi Filiz Kozan, ilk kez üzüm bağlarını gördüğünü dile getirerek, ’’Buraları çok güzel. Üzümler dallarında adeta gerdanlık gibi. Bizler sürekli olarak manavlarda gördüğümüz üzümlerin nasıl yetiştirildiğini hep merak etmişizdir. Gerçekten Sarıgöl’de bağcılık çok güzel yapılmakta. Burasını görmenin mutluluğunu yaşıyorum." dedi.
Filiz Kozan ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı birlikte üzüm kesti. Üzüm işçileri ile sohbet eden Kozan ve Kumbaracı Sarıgöl ziyaretinden oldukça memnun kaldıklarını belirttiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!