AK Partili Konuk'tan, Karamanlılara teşekkür

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Konuktan, Karamanlılara teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2017 15:49

AK Partili Konuk'tan, Karamanlılara teşekkür

Haberin Devamı

 KONYA,(DHA)-AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, dün Karaman'a yaptığı ziyarette halkın gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Karaman'da partisinin il kongresine katıldı, ardından Aktekke 15 Temmuz Demokrası Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış törenindeki mitingde halka seslendi. 
Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın,  katıldığı hem parti kongresinde, hemde toplu açılış törenine halkın yoğun ilgi gösterdiğini belirtti. Yoğun ilgiden dolayı hemşehrilerine teşekkür eden Konuk, '' Cumhurbaşkanımızın şehrimizi ziyareti aynı zamanda kendilerinin Karaman’a verdiği değerin, Karaman’ın işlerine verdiği önemin, Anadolu’nun kalbi Karaman’a yönelik hassasiyetinin, Karaman’a sevgi ve muhabbetinin de göstergesidir. Sayın Cumhurbaşkanımız ile Karamanlılar arasındaki muhabbet ve sevgi karşılıklıdır. ''dedib
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı toplu açılış töreninde 1 milyar 259 milyon değerinden 170 tesisin açılışının gerçekleştirildiğini ifade eden Konuk, '' Cumhurbaşkanımızın Karaman’ın önüne koyduğu vizyon ve Karaman’ın potansiyelini harekete geçirmek için verdiği kesintisiz destek için şükranlarımızı arz ediyoruz. Tüm yatırımların hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyor, Karamanlılar olarak Cumhurbaşkanımızın liderliğinde başlatılan bu kalkınma hamlesinde O’nun çizdiği vizyonu anlamış ve benimsemiş bir şehir olarak bu yatırımları Karaman’a kazandıran başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere katkısı ve emeği olan herkese teşekkür ediyoruz.''
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Karaman ziyaretinden memnun olduğunu belirten Konuk, ''Şehrimize gösterdiği ilgi ve gerçekleştirdiği ziyaret dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanımıza ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyor, kendilerini hasret çektirmeyecek sıklıkta şehrimizde görmenin şerefini yaşamak istiyoruz.''dedi. 
 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!