AK Parti'li Kaya'dan 6 ilçe turu

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Kayadan 6 ilçe turu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2017 13:17

AK Parti'li Kaya'dan 6 ilçe turu

Haberin Devamı

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Menderes'te başladığı programına Konak, Torbalı, Bayındır, Ödemiş ve Beydağ ilçelerinde devam ederek bir günde 6 ilçeyi turladı.

10 Kasım sabahı güne Menderes'te Atatürk'ü Anma Töreni ile başlayıp, Konak ilçesindeki resmi anma törenine katılarak devam eden Kaya, buradan Torbalı'ya geçti. Torbalı'da pazartesi günü gerçekleşecek olan 'Göztepe Spor Kulübü Altyapı Tesisleri Lansman Töreni' öncesinde yapılan son hazırlıkları gözden geçiren Kaya'nın sonraki durağı ise Bayındır ilçesi oldu. Bayındır'da İlçe Başkanı Uğur Demirezen ve partililer tarafından karşılanan Kaya, ilçe binasında toplanan vatandaşlarla bir araya geldi. Burada bulunanlara hitap eden Kaya, AK Parti döneminde Bayındır'a büyük eserler kazandırıldığını belirterek, verilen hizmetlere değindi. Partideki programının ardından Bayındır Hükümet Konağı'na geçen Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Kiraz ve Kaymakam Mehmet Ali Öztürk'ü makamlarında ziyaret etti.

Bayındır'dan sonra Ödemiş'e geçen Mahmut Atilla Kaya, AK Partili Belediye Başkanı Mahmut Badem'i makamında ziyaret etti. Belediye binasında meclis üyeleri ve ilçe yöneticileriyle bir toplantı yapan Kaya, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'in gerçekleştirdiği çalışmalar, ilçeye kazandırdığı yatırımlar ve geleceğe yönelik projeleri ile Ödemiş'in tarihini değiştirdiğini söyledi.

Ödemiş'teki programının sonrasında Beydağ'a geçen AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, burada da bir dizi programa katıldı, ziyaretlerde bulundu. Beydağ'da önce Kaymakam Gürkan Üçüncü'yü makamında ziyaret eden Kaya, sonrasında da AK Parti İlçe Başkanı Asil Aydoğdu ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle parti binasında bir araya geldi. Kaya, toplantının ardından geçtiğimiz günlerde Van'da PKK'lı teröristlerce şehit edilen Jandarma Üsteğmen Mehmet Sakallı'nın Beydağ'daki baba evine geçti. Şehit Üsteğmen'in babası Önder Sakallı'ya taziye ziyaretinde bulundu.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!