AK Partili Ilıcalı, CHP'li Kılıç'ı kutladı

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Ilıcalı, CHPli Kılıçı kutladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2017 18:53

AK Partili Ilıcalı, CHP'li Kılıç'ı kutladı

Haberin Devamı



ERZURUM, (DHA)- AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı makamında ziyaret ettiği Çat Belediye Başkanı CHP'li Arif Hikmet Kılıç'ı çalışmalarından dolayı kutladı. 

AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, beraberindeki partililerle Çat Belediyesini ziyaret etti. Çat Belediyesi'nin hizmetlerine ilişkin olarak Başkan Kılıç'ın sunumunu dinleyen Ilıcalı, daha sonra belediyenin yeni hizmet binasını gezdi. Kadın Dinlenme Evi'nde incelemelerde bulunan Milletvekili Ilıcalı, "Önemli olan halka hizmet edebilmektir. Halkın beklentilerine karşılık verebilmektir. Bu manada Çat Belediye Başkanımızı kutluyorum. Çat'ta güzel işler yapmış, ilçeye güzellikler katmış" diye konuştu.

Belediye Başkanı Kılıç da Milletvekili Mustafa Ilıcalı'nın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu bildirdi. Başkan Kılıç, "Farklı siyasi kulvarlarda olabiliriz ama hepimiz bu memleketin evladıyız. Bizim için önemli olan bu memlekete ve bu yörenin insanına hizmet edebilmektir. Bu manada üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Sayın milletvekilimizin ilçemize gösterdiği yakınlığa da ayrıca teşekkür ederiz" dedi.

Belediye Başkanı Kılıç, makamdan uğurladığı AK Partili konuklarına Çat'a özel çiçek balından hediye etti. Milletvekili Mustafa Ilıcalı da, gösterdiği misafirperverlikten dolayı Başkan Kılıç'a teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!