Ak Partili Gül, Nizip’te

Güncelleme Tarihi:

Ak Partili Gül, Nizip’te
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2016 13:00

Ak Partili Gül, Nizip’te

Haberin Devamı

Metin İLİKSOY/NİZİP (Gaziantep), (DHA) - AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Nizip'te partisinin istişare toplantısına katıldı, muhtarlarla bir araya geldi.

Nizip Belediyesi tarafından düzenlenen istişare toplantısına katılan AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, ilçedeki muhtarlar ve STK temsilcileri ile buluştu. Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, AK Parti Nizip İlçe Başkanı Fatih Uzunaslan ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan vekili Latif Karadağ’ın da hazır bulunduğu toplantıda Nizip için yapılacak hizmetler ele alındı.

Toplantının ana konusu olan ilçeye yapılacak olan 300 yataklı hastane ve TOKİ evleri için fikir alışverişinde bulunan Gül, STK temsilcilerinden gelen önerileri dinleyerek yapılacak hizmetlerin yerleri ile ilgili fikir alarak başkan ve muhtarlardan gelen talepleri not aldı.

Nizip’in siyasi destek konusunda şanslı ve güçlü bir ilçe olduğunu belirten Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, İlçenin birçok hizmete kavuştuğunu söyleyerek yeni hizmetlere de ev sahipliği yapacağını dile getirerek, "İlçemize yaptırılacak olan hastanenin yeri ve konumu hakkında fikir alıp gerek oda başkanlarımızın gerekse mahalle muhtarlarımızın taleplerini alıp Ankara’ya ileteceğiz” dedi.

Yapılacak olan hizmetlerle ile bilgi veren Abdulhamit Gül ise, bu tür kalıcı hizmetlerde ortak akılın büyük önemi olduğuna dikkat çekerek, "Yapılacak olan hizmetlerimizi vatandaşlarımızın ilçedeki temsilcileri olan STK Başkanları ve Mahalle Muhtarlarına sunduk. Onlar neye karar verirse bizlerde Ankara’daki çalışmalarımızı bu şekilde yürüteceğiz. Ben yapılacak olan yeni hizmet ve yatırımların şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Toplantıda ayrıca Karşıyaka Mahallesi’ne taziye evi yaptıran hayırsever Burhan Bölükbaşı ve babası Hacı Müslüm Bölükbaşı’na plaket verildi. Ak Partili Gül, yapılması planlanan TOKİ evlerinin yerinde incelemelerde bulunduktan sonra ilçeden ayrıldı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!