Ak Parti'li Gider: Milletimiz ne derse o - YENİDEN

Güncelleme Tarihi:

Ak Partili Gider: Milletimiz ne derse o - YENİDEN
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2017 14:27

Ak Parti'li Gider: Milletimiz ne derse o - YENİDEN

Haberin Devamı

YENİDEN

AK Çanakkale Parti Milletvekili Ayhan Gider, Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) kabul edilen 18 maddelik anayasa değişikliğinin ardından yaptığı değerlendirmede, 'hayır' diyenlere karşı işi asıl sahibi millete götürdüklerini söyledi.



AK Parti'nin 18 maddeden oluşan Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi, 339 oyla kabul edilerek yasalaştı. AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, TBMM'de kabul edilen 18 maddelik anayasa değişikliğini değerlendirdi. Gider, aayasa değişikliğini öngören çalışmaların AK Parti ve MHP'nin desteği ile kabul edilerek referandum yolunun açıldığını söyledi. Kendilerine halkçı deyip, halka gitmekten korkanlara ve 'Sandığa gidilmesin' diye blok halinde 'hayır' diyenlere rağmen işi asıl sahibi millete götürdüklerini Gider, şöyle açıkladı:



"AK Parti kurulduğu günden bu yana gücünü hep milletten ve milletin iradesi olan sandıktan almıştır. Biz milletin vekilleri olarak üzerimize düşen görevi yaparak çalışmalarımızı asılsız rejim değişikliği iddialarına, kürsü işgallerine, yapılan saldırılara ve uzatılan oy kullanım sürelerine rağmen tamamladık. Bir kez daha karşımızda bir blok olarak çıkan ana muhalefet ve sırtını teröre dayayanların aksine, sözüm ona halkçı olup halktan korkanlara rağmen biz bu işi halka götürüyoruz. Bizler milletimize inanıyoruz milletin verdiği karar en isabetli karardır, şüphesiz milletimiz her şeyin en iyisini bilendir. AK Parti olarak 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize daha kararlı, daha güçlü liderimizle ve daha güçlü bir sistemle ulaşacağız. TBMM'de onaylanan anayasa değişikliği ile Türkiye yönetimsel zaman kayıplarının önüne geçecek. Devlet işleri daha hızlı ilerleyecek. İki başlılık yaşanmayacak. Siyasi istikrar, güçlü yönetim ile desteklenecek. Bizim milletimize güvenimiz tamdır. Milletin kararına da saygımız sonsuz olacaktır. milletiiz ne derse o."



Mustafa SUİÇMEZ / ÇANAKKALE, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!