AK Partili Çankırı'dan esnaf ziyareti

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Çankırıdan esnaf ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2018 17:05

AK Partili Çankırı'dan esnaf ziyareti

Haberin Devamı

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Konak'ta bulunan Mimar Kemalettin Moda Merkezi esnafını ziyaret etti, sorunlarını dinledi.

Mimar Kemalettin Moda Merkezi esnafı ile bir araya gelen AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, dolar artışı nedeniyle endişeli olan vatandaşları dinledi. Türkiye'nin zor bir sınavdan geçtiğini belirten Çankırı, "Hem içeride hem de dışarıda bizimle uğraşan, bizim kötülüğümüzü isteyen çok sayıda düşmanımız var. Ancak biz necip milletimiz ile beraber bu zor günleri de atlatacağımıza sonuna kadar inanıyoruz. Kötü ev sahibinin kiracıyı ev sahibi yaptığı gibi bizde artık yerli ve milli üretime geçerek dışarında ithalatı azaltacağız. Üretim ekonomisine geçerek yerli üretimi başlatacağız. Bize en zor zamanımızda İHA'ları (İnsansız hava aracı) vermediler. Bunun üzerine biz ne yaptık. Gittik kendi yerli ve milli insansız hava araçlarımızı ürettik. İnanıyorum ki bundan sonra da dışarıya olan bağımlılığımızı azaltıp yerli ve milli ürünlerimizi piyasaya süreceğiz" dedi.

"ZOR GÜNLERİ AŞACAĞIZ"

Yerli üretim ile ithalatı azaltıp daha çok ihracat yapmanın yollarını arayacaklarını söyleyen Çankırı, esnaftan gelen şikayetleri not aldıklarını, gereken adımları atacaklarını kaydetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde, ülkenin içinde bulunduğu bu zor günleri aşacaklarını dile getiren Çankırı, "Buradaki esnaflarımızın gözünde bizlere olan inancı bir kez daha gördük. Onların yüzünü kara çıkartmamak adına daha çok çalışacağız. Esnafımızın sıkıntılı gününde onların yanında olup onlarla dertleşmek bizlere de güç kaynağı ve motivasyon oldu" diye konuştu.

HDP'DEN AK PARTİ'YE GEÇTİLER

Daha sonra AK Parti Konak İlçe Başkanlığı'na geçen Çankırı, hdp'li olduğu belirtilen 50 kişilik bir grubun AK Parti'ye geçiş törenine katıldı. Törende konuşan Çankırı, ülkenin birlik ve beraberliğine olan inançlarının sonsuza kadar devam edeceğini belirterek, "AK Parti olarak hiç kimseye dil, din, ırk ve mezhep ayrımı gözetmeksizin yaklaşıyoruz. HDP'den gerçekleri görerek AK Parti'ye geçen kardeşlerimize bizimle birlikte oldukları için teşekkür ediyorum" dedi.

Buradaki programın ardından AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda il gençlik kolları üyeleri ile bir araya gelen Çankırı, AK gençliğin, teşkilatın ve ülkenin geleceği olduğunu söyledi.

HDP'DEN AÇIKLAMA
HDP'den yapılan açıklamada ise AK Parti'ye katılanların kendi partilerinin üyesi olmadığı öne sürüldü.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!