AK Partili Bölünmez Çalışmalarını Sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Bölünmez Çalışmalarını Sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 16:17

AK PARTİ MARDİN MİLLETVEKİLİ ADAYI CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI, 1 KASIM'DA YAPILACAK GENEL SEÇİMLERDE PARTİSİNİN HEDEFLEDİĞİ BAŞARIYA ULAŞACAĞINI BELİRTEREK, HALKIN TERCİHİNİ BERABERLİKTEN YANA KULLANACAĞINI KAYDETTİ.

AK Parti Mardin milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, 1 Kasım’da yapılacak genel seçimlerde partisinin hedeflediği başarıya ulaşacağını belirterek, halkın tercihini beraberlikten yana kullanacağını kaydetti.
AK Parti Artuklu Kadın Kolları Başkanı Züleyha Güneş Öncel ile birlikte seçim çalışmalarını sürdüren Mardin milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, değerlendirmelerde bulundu. Tarihi binlerce yıllık geçmişe dayanan Mardin’in ve Mardin halkının bugüne kadar nasıl vakur bir duruşla gelmişse bundan sonra da aynı birliktelikle yürümeye devam edeceğini belirterek, Mardinlilerin birlik ve beraberliğin temsilcisi olan AK Parti’den yana tavır koyacağını ifade etti. AK Parti davasının, erdemli ve iyi insanların omuzlarında yükselen bir dava olduğunu kaydeden Bölünmez, “Başbakanımızın dediği gibi bizim davamız bir vefa davasıdır, bir erdem, bir ahlak davasıdır. Bu dava bir milli irade davasıdır. Mardin, birlikte yaşama kültürü ve inanç zenginliğiyle bugüne kadar dünyaya örnek olmuş kadim bir medeniyetin şehridir. Bu şehrin geçmişinde var olan birliktelik, vatandaşlarımızın kararlılığıyla geleceğe taşınacaktır. Türkiye’de özgürlükler adına, vesayet odaklarıyla mücadele adına somut adımlar atan AK Parti’nin tıpkı, kadim şehrimiz gibi, bütün dilleri, inançları olduğu gibi kabul eden ulvi bir siyasi vizyonun sahibidir. Gerek sosyal, gerekse de kültürel kazanımlar noktasında geride bıraktığımız 13 senenin içerisinde Mardin’i eğitimden sağlığa, ulaşımdan tarıma adeta yeniden inşa ve ihya eden partimizin vizyonuyla Mardin halkının vizyonu aynıdır. 1 Kasım, yeni Türkiye ve dolayısıyla da yeni Mardin’in ikinci atılım döneminin başlangıcı olacaktır. Mardin halkı, bölgenin istikrarından, huzurundan ve birlikte yaşama kültüründen yana tavır koyacak ve sandıkta AK Parti’ye mührü yeniden basacaktır” dedi.
“GÜN MARDİN’İN GELECEĞİNE YÖN VERME GÜNÜDÜR”
Mardin’in kadim tarihinde ve geleneğinde yaşlıların en fazla değer gören yaş gurubunu oluşturduğunu, Türkiye’de huzur evi bulunmayan tek şehrin de Mardin olduğunu vurgulayan Bölünmez, “Bizler büyüğümüzün kıymetini bilir baş üstünde tutarız. Büyüklerimizi her zaman evimizin en kıymetli yerinde ağırlamak ve gereken saygıyı göstermeyi bir görev olarak biliriz. Onun içindir ki, bugünlere de dedelerimizin, babalarımızın, ninelerimizin, annelerimizin büyük fedakarlıklarıyla geldik. Büyüklerimizden gördüğümüz geleneğimizi geleceğe bizler taşıyacağız. Mardin’de bir ve beraber olmaya devam edeceğiz. Artık bu ülkenin bugünü de yarını da bizleriz. Gün, enerjimizle, kararlılığımızla, siyasetteki dik ve onurlu duruşumuzla, yeni Türkiye’nin inşasına omuz verme günüdür. Daha güçlü bir Türkiye, daha güçlü bir Mardin için, tarihin seyircisi değil, aktörü olmak için, gençlerin hayallerine ambargo koyan, anti-demokratik güç odaklarına fırsat vermemek için, el ele, omuz omuza, gönül gönüle geleceğinden emin bir Türkiye ve Mardin için, hep birlikte haydi bir daha, ilk günkü aşkla Haydi bismillah diyeceğiz ve oyumuzu daha huzurlu bir Mardin ve Türkiye’den yana kullanacağız” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!