AK Partili Aydın, Torbalı'da referandumu anlattı

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Aydın, Torbalıda referandumu anlattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 17:11

AK Partili Aydın, Torbalı'da referandumu anlattı

Haberin Devamı

İZMİR'in Torbalı ilçesine gelen TBMM Başkan Vekili AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Avrupa'nın güçlü bir Türkiye istemediği için halk oylamasında 'hayır'a destek verdiğini ileri sürdü.

TBMM Başkan Vekili AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Torbalı Belediyesi'ni ve Torbalı Tıp Merkezi Hastanesi'ni ziyaret etti. Torbalı Belediyesi'nin Torbalı Metropolis Otel'de düzenlediği toplantıda sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle biraraya gelen Aydın'a AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, AK Partili Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ve AK Parti İlçe Başkanı Hasan Akbıyık eşlik etti. 16 Nisan'da seçmenin önüne sıradan bir sandık gelmeyeceğini savunan Ahmet Aydın, şunları söyledi:

"Bugüne kadar çok seçim yapıldı, referandum yapıldı. Son 100-150 yılda önümüze gelebilecek en önemli, en tarihi nitelikteki sandıklardan biri bu olacak. Çünkü Türkiye artık kabına sığmıyor. Eski Türkiye'nin hastalıklarından, prangalarından, sırtındaki kamburlardan kurtulmak istiyor. Bu millet geleceğe hedef çizmiş. Önündeki tüm engellerin kaldırılması gerekiyor. Sayemizde Avrupa Türkçe öğrenmeye başladı. Tüm terör örgütlerini bağrına basan, hayır kampanyaları düzenleyen Avrupa, 'evet' diyenlere itlerini, atları saldırtıyor. Avrupa şunu bilsin ki bu millet tanklara göğsünü siper etmiş, ne itlerinden ne atlarından korkacak. Avrupa güçlü bir Türkiye istemiyor. İpi elinde olan bir Türkiye istiyor. Dünya beşten büyük demeye başladığın zaman, mazlumların, mağdurların gönlünü okşadığın zaman, '10 büyük ekonomiden biri olacağım', dediğin zaman büyük projeleri gerçekleştirdiğin zaman Avrupa seni istemez. AB ayrılıyor ama Haçlı ittifakı kuruluyor."

Aydın, daha sonra Atatürk Mahallesi'nde esnafı ziyaret etti, vatandaşları selamladı.

Gökhan YALKALK / TORBALI (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!