AK Partili Aydemir, Kula’da Bayramlaşma Programına Katıldı

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Aydemir, Kula’da Bayramlaşma Programına Katıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2015 20:05

AK PARTİ MANİSA MİLLETVEKİLİ UĞUR AYDEMİR, PARTİSİNİN KULA İLÇE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA DÜZENLENEN BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI.

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, partisinin Kula İlçe Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.
AK Parti Kula İlçe Teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi. Programa AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, AK Parti Kula Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Kaçar, Ak Parti Kula Gençlik Kolları Başkanı Kamil Aytan, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri, belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı. Başta şehit aileleri olmak üzere, bütün vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladığını dile getiren AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, 1 Kasım’da yapılacak seçimlere değindi. Aydemir, "7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi 1 Kasım seçim çalışmalarında Milliyetçi Hareket Partili üyeler ve yöneticiler vatandaşa gidip oy istiyor. Peki ben soruyorum. Aldığınız oylarla diyelim ki tek başınıza iktidar oldunuz. O zaman ne yapacaksınız. Siz HDP ile aynı milletvekili sayısı çıkartmanıza rağmen AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu tarafından koalisyon daveti aldınız ama yanaşmadınız. Erken seçim ihtimali kaldığında erken seçim istemediniz. Peki siz tek başınıza iktidar olsanız elinizde bu kadar imkan olmayacak. İşte o zaman ne yapacaksınız? ’Biz bu işi yapamadık’ deyip geri mi bırakacaksınız? Bu işler oyun işi değildir. Ülkeyi yönetmeye gücü olanlar bu işin peşini bırakmaz. Biz AK Partili milletvekilleri ve yöneticiler olarak yanlışlarımızı düzelterek 1 Kasım tarihinde yapılacak olan seçimlere daha dinç bir şekilde hazırlanıyoruz. Geleceğimize lider bir ülke bırakmak adına 1 Kasım tarihinde yapılacak olan seçimlerde alnımızın akıyla yeniden tek başına iktidar olarak gelerek kaldığımız yerden hizmete devam etmek istiyoruz. Bu yüzden ‘haydi Bismillah’ diyerek çalışıyoruz.” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!