AK Partili Aydemir destek istedi

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Aydemir destek istedi
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2017 18:15

AK Partili Aydemir destek istedi

Haberin Devamı

MANİSA'nın Turgutlu ilçesini ziyaret eden AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, referandumda evet oylarının artması için Turgutlu Sulama Birliği Başkanı İbrahim Çevikbudakçı'dan destek istedi.
AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Murşit Gedizli ve partililer bugün Turgutlu Sulama Birliği Başkanı İbrahim Çevikbudakçı'yı ziyaret ederek, referandum konusunda destek verilmesini istedi. Referandumda oylanacak anayasa değişikliği ile ilgili doğru bilginin önemine dikkat çeken Milletvekili Aydemir, "Bizden önce gidip vatandaşımıza yanlış bilgi vermişler, yalan söylemişler. Bunu düzeltip doğru bilgi aktarmak bize kalıyor. 18 maddenin ne getirip ne götürdüğüyle ilgili herkes farklı konuşuyor olabilir. Ama bizim herkese anlatma gibi bir yükümlülüğümüz var. Bu yüzden de teşkilatlarımıza büyük görev düşüyor. Teşkilatlarımız olarak her bir vatandaşa ulaşmaya çalışıyoruz. Sizin de birlikte kaç üyeniz var ise onlara ulaşmanızı sağlayalım. Bu görev sadece AK Parti, CHP, MHP'nin görevi değil, yani sadece meclisin görevi değil. 18 tane maddeyi okuyan herkesin aslında bildiklerini başkasına anlatma görevi var. Kafanıza birşey takıldıysa biz size gelip anlatalım. Siz de bildiklerinizi onlara anlatın" dedi.
Türkiye'nin geleceği için, bu referandumun çok önemli olduğunu dile getiren Aydemir, "Bu nedenle sizden 16 Nisan'a kadar çalışmanızı bekliyoruz. Çünkü mesele memleket meselesidir. Bunu vazife edinip yönetiminizle beraber bütün çiftçilere, mahalleli kardeşlerimize anlatmamız lazım. Davamız Türkiye'nin gelişmesi, Türkiye'nin büyümesi, Türkiye'nin güçlenmesi, Türkiye'nin kendi ayaklarının üstünde durması" diye konuştu.

Doğan ÇİZMECİ / TURGUTLU (Manisa), (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!