Ak Parti'den muhtarlara gezi

Güncelleme Tarihi:

Ak Partiden muhtarlara gezi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2017 10:20

Ak Parti'den muhtarlara gezi

Haberin Devamı

 

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA merkez mahalle muhtarları ve eşleri Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun'un düzenlediği program kapsamında Büyükkabaca, Uluborlu, Keçiborlu ve Gönen'i gezerek, çalışmaları inceledi.

Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun tarafından merkez mahalle muhtarları ve eşlerinin katıldığı ilçe ve belde gezisi düzenlendi. İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat'ın da katıldığı gezide bazı ilçe ve belde belediyelerin hizmetleri tanıtıldı, yerinde gösterildi.

Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, hizmetlerin yerinde ve canlı olarak görülmesi arzusuyla böyle bir program düzenlediklerini söyledi. Ak Parti belediyeciliğinin olduğu yerlerde farklı hizmetlerle karşılaşıldığının altını çizen Zabun, "İlk ziyaretimizi Büyükkabaca Beldemize yaptık. Büyükkabaca Beldemizde müthiş hizmetler var. 4500 nüfusu olan bir beldemiz, Isparta'nın en küçük mahallesinden daha küçük. Ama üretmiş olduğu hizmetlere baktığımızda gerçekten fevkalade. Muhtarlarımız da bunları yerinde canlı canlı müşahede etti. Bir elma bahçesi projesiyle kendi belediyesine öz kaynak oluşturan bir yaklaşım. Sıfır maliyetle bir potansiyel üretmiş durumda. Sadece bu yıl elmadan elde edilecek hasılat 5 milyon TL gibi büyük rakam. Bu da belediyeye büyük kaynak sağlıyor" dedi.

Uluborlu Belediyesi'nin çok önemli hizmetleri ve kentsel dönüşüm konusunda büyük hamlesi olduğunu aktaran Başkan Zabun, "O da Isparta'ya ve başka ilçelere örnek olabilecek bir proje. Keçiborlu Belediyesi'nin de kentsel dönüşümle ilgili çok değerli bir projesi var. Keçiborlu Belediyemizin kapalı pazar yeri, çok amaçlı salonu, çevre düzenlemeleri ve yol düzenlemeleri harikulade. Gönen ilçemizi de bu vesileyle ziyaret imkanı bulduk. Gönenli hemşehrilerimiz de doğalgaza kavuştu. Bir taraftan altyapıyı bir taraftan üst yapıyı tamamlamaya gayret ediyoruz. Muhtarlarımızla Barla üzerinden Büyükkabaca'ya oradan da Senirkent, Uluborlu, Gönen üzerinden döndük. Bu güzergah çok güzel sıcak asfalt ile kaplanmış durumda. Kaliteli, nitelikli bir yol. Keçiborlu ayrımından Yalvaç'a kadar uzanan güzergahta sıcak asfalt yapıldı. Köy grup yolları da sıcak asfalt ile kaplandı. Millete hizmet etmeye gayret ediyoruz. Onlara layık olmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!