AK Parti Uşak İl Kongresi'ne doğru

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Uşak İl Kongresine doğru
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2014 15:36

- İl kongresi 6 Aralık Cumartesi günü yapılacak

Haberin Devamı

UŞAK (AA) - AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, il kongresinin 6 Aralık Cumartesi günü yapılacağını söyledi.

Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada kongre süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Uşak İl Başkanlığı 4. Olağan Kongresi'nin 6 Aralık 2014 Cumartesi günü Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılacağını bildiren Yıldırım, kongre öncesi Başbakan Ahmet Davutoğlu ile istişare toplantısı yaptıklarını, kentteki projelerle ilgili bilgi verdiğini ifade etti.

İlçelerdeki kongrelerin sorunsuz tamamlandığını il kongresine de tek listeyle gidileceğini kaydeden Yıldırım, şöyle konuştu:

"Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül kongremize katılacak. Partimizde kongreler ve seçimler hep barış içinde geçiyor. Şimdiye kadar Uşak’taki hiçbir kongremizde kırıcı ve partiye zarar veren olay yaşanmadı. Bizim için koltukların hiçbir anlam ve önemi yok. Önem verdiğimiz yegane unsur, yola çıkma amacımız. Büyük Türkiye ve büyük Uşak’ı oluşturmak, halkın taleplerine yanıt vermek, ağlayan anaların yüreklerine su serpmek ve nerede olursa olsun ihtiyaç sahibine ulaşmak" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!