AK Parti Tosya İlçe Başkanı Ekşi'den ziyaretler

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Tosya İlçe Başkanı Ekşiden ziyaretler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2015 16:24

Haberin Devamı

KASTAMONU (AA) – AK Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi başkanlığındaki heyet, Kastamonu ve ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

Heyet, Kastamonu'daki kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ettikten sonra, Ağlı ve Küre ilçelerinde parti teşkilatı üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ekşi, gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti iktidarları döneminde Türkiye'nin tüm dünyada bir yıldız gibi parladığını söyledi.

Türkiye'nin, dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasına girme yarışına kendilerinin de bir ivme kazandırmak istediklerini belirten Ekşi, şöyle konuştu:

"Kurucu genel başkanımız ve seçilmiş ilk Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı, genel başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile devam eden ülkemizin her alandaki gelişmesi ve kalkınması ülkemizde olduğu gibi tüm dünyada hayranlık uyandırmaktadır. Yoğun bir çalışmanın ürünü olan bu kalkınma hamlesine, Tosyalılar olarak her dönem çok büyük destek verdik. Heyetimizle, Kastamonu ve ilçelerinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdik. Milletimize hizmet emek için çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun."

Haberin Devamı

Ziyaretlere, Tosya Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş, AK Parti Tosya İlçe Başkan Yardımcısı Naci Küçükmorkoç, partinin yönetim kurulu üyeleri, AK Parti milletvekili aday adayı Zafer Nalbantoğlu da katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!