Ak Parti sınır köylerinde başkanlığı anlattı

Güncelleme Tarihi:

Ak Parti sınır köylerinde başkanlığı anlattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2017 13:35

Ak Parti sınır köylerinde başkanlığı anlattı

Haberin Devamı

Behçet DALMAZ/HAKKARİ,(DHA)-AK Parti Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat ve bir grup partili Şemdinli ilçesi'ne bağlı sınır köylerinde referandum çalışması yürüttü.

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat ve bir grup partili, Hakkari'nin Irak sınırında bulunan Şemdinli ilçesine bağlı Derecik Beldesi güzergahındaki köyleri ziyaret edip, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum seçiminde 'Evet' için destek istedi. Sınır köyleri olan Kırca, Ulaşan, Oslu, Akgören, Aktütün, Uğuraçan, Derayanı, Ortaklar ve Beyyurdu köylerini ziyaret eden Ak partililer, köylülerle birlikte Rabia işareti yapıp hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vatandaşlara Başkanlık sistemini anlatmak istediklerini söyleyen Ak Parti Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat, "Bu sistemi halkımıza tüm detaylarıyla anlatıyoruz. 16 Nisan'a kadar Mahalle Mahalle, sokak sokak, ev ev gezerek halkımıza neden 'evet' denilmesi gerektiğini anlatacağız. Yeni Türkiye'nin geleceği için 'evet' diyor. Ancak inanıyorum ki 16 Nisan'da bir “evet“ rekoru kıracağız" dedi

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!