AK Parti Milletvekili Gider Anayasa değişikliğini anlattı

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Milletvekili Gider Anayasa değişikliğini anlattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 13:24

AK Parti Milletvekili Gider Anayasa değişikliğini anlattı

Haberin Devamı

ÇANAKKALE'nin AK Partili Milletvekili Ayhan Gider, referandum çalışmaları kapsamında Biga İlçesine bağlı Yolindi Köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, referandum çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Milletvekili Gider, referandum çalışmaları kapsamında Biga İlçesi Romanlar Derneği’nin mevlidine katıldı. Milletvekili Gider, ardından Yolindi Köy sakinleri ile buluştu.

Yolindi Köylülerine yeni Anayasa paketi anlatan Milletvekili Ayhan Gider, "Cumhuriyet kurulduğundan beri bize bir tane Cumhurbaşkanı söyleyemezsiniz ki Başbakan ile kavga etmemiş olsun. Bize bir tane Başbakan söyleyemezsiniz ki Cumhurbaşkanı ile kavga etmemiş olsun. Bu memleketin Cumhurbaşkanları, Başbakanları hep kavgacı adamlardan olacak hali yok. Demek ki bu iş isimlerle ilgili bir iş değil. Bir devletin başında iki tane adam olursa bu memleketin başında kavga çıkıyor. Bu köye iki tane muhtar koysak ikisi de kavga eder, anlaşamazlar. Biz Cumhurbaşkanlığı sistemine geçelim istiyoruz. İki başlılığın kaldırılmasını istiyoruz. Şu an ne yaparsa yapsın yargılanamayan Cumhurbaşkanının bir suç işlediğinde bu milletin önünde hesap vermesini istiyoruz. Bu memlekette seçilmişlerin hakim olmasını istiyoruz. O zaman hep beraber, bunlara karşı çıkanlara dersini sandıkta vereceğiz” dedi.

Safiye TARI GÜNER / BİGA, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!