AK Parti Milletvekili Adayı Murat Demir;

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Milletvekili Adayı Murat Demir;
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 09:53

MURAT DEMİR DADAY'I ZİYARET ETTİ.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Murat Demir 1 Kasım da yapılacak olan Genel seçim çalışması kapsamında Daday ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti.
AK Parti Daday İlçe Başkanı Recep Gazioğlu ve yönetimi tarafından parti binasında karşılanan Murat Demir Kastamonu’da AK Parti’nin 3-0 yapacağını söyleyerek bu hedefe çok yaklaştıklarını söyledi. Demir, yerli otomobil fabrikasının Kastamonu’ya açılması konusunda açıklamalarda bulundu. Kastamonu’nun ve ilçelerinin tüm sıkıntılarını bildiğini ifade eden Demir, Kastamonu’da AK Partinin 3-0 yapması ve kendisinin de seçilmesi durumunda ilk yapacağı iş Başbakan ile görüşerek önümüzdeki yıllarda üretilecek olan yerli otomobil fabrikasının Kastamonu’ya kurulmasını isteyeceğini söyledi. Demir, "Ben basit hedefleri olan biri değilim. Kastamonu da neden araba fabrikası olmasın. Kastamonu Cumhuriyet tarihinde bu ülke için çok fedakarlık yapmış bir ildir. İnebolu’dan Kurtuluş Savaşının başlatılması, cephanelere kağnılarla top mermi taşıyan Şerife Bacı ve bizim kültürümüze damga vurmuş Şeyh Şaban-ı Veli gibi çok ciddi değerlerimiz var. Cumhuriyet tarihinde en çok şehit veren illerden birisi olan Kastamonu’ya sizce bu fabrika yakışmaz mı? Biz isteyeceğiz. Kastamonu her türlü alt yapısı ve her şeyiyle bu fabrikanın kurulmasına en uygun yerdir.Sayın Bakanımızın da kulağına gitmiş bu isteğimiz. İnşallah bu isteğimiz gerçek olacak. Ben sanayiciyim ben bu potansiyeli Kastamonu da gördüm" dedi.
Daday’ın merkeze en yakın ilçe olduğunu Kastamonu merkezden Daday’a 20 dakika gibi kısa bir sürede geldiklerini belirten Demir, bu ilçenin özelilikle hayvancılık ve tarım ile kalkınabileceğini söyledi. Yerli otomobil fabrikasının Kastamonu’ya açılması durumunda Daday’ın da bu fırsattan istifade edeceğini ifade eden Demir, milletvekili adayı olarak hedef ve amaçlarının Kastamonu ve Daday’ı geliştirmek olduğunu, bu yolda da bıkmadan yorulmadan çalışacaklarını söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!