AK Parti Mardin Milletvekili Çankırı, kentte ziyaretlerde bulundu

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Mardin Milletvekili Çankırı, kentte ziyaretlerde bulundu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 10:25

- AK Parti Mardin Milletvekili Çankırı, Mardin'de kurum müdürlerini ve esnafı ziyaret etti.

Haberin Devamı

MARDİN (AA) - AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Mardin'de kurum müdürlerini ve esnafı ziyaret etti.

Çankırı, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ile birlikte Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ), Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) ile Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüklerini ziyaret ederek, yapılan çalımalar hakkında bilgi aldı.

DEDAŞ Mardin İl Müdürü Mehmet Bulut’u ziyaret eden Milletvekili Çankırı, Mardin il genelinde yaşanan elektrik kesintilerinin nedenleri ve çözüm yollarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliğini ziyaret eden Milletvekili Çankırı, burada da DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ’dan devam eden ve üzerinde çalışılan yatırım dönemi projeleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Haberin Devamı

Son olarak Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne de bir ziyaret gerçekleştiren Çankırı, bölgede yaşanan olaylardan dolayı evlerinden göç edip, geçici olarak Mardin’e yerleşen ailelerle ilgili yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra kentte esnafla görüşen Çankırı, Mardin’de seçimden seçime kapı çalan siyasetçi algısının önüne geçmek ve kendilerine güvenerek oy veren seçmenlerle daha fazla bir arada bulunmak için mülküm olabildiğince Mardin’de bulunmaya özen gösterdiğini söyledi.

"Ankara’da meclis çalışmaları sürüyor. Ancak, bizler hemşehrilerimizle daha fazla zaman geçirmek ve gerek kurumlarımızın ürettikleri hizmet işlevini yerinde görüp, çalışmalar hakkında bilgi almak, gerekse de ev, ev - dükkan dükkan dolaşıp, vatandaşlarımızın dilek, temenni ve şikayetlerini birinci ağızdan dinlemek üzere seçim bölgemizde çalışmalarımıza devam ediyoruz" diyen Çankırı, kentin her noktasında çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

Vatandaşların kendilerine gösterdiği sıcak ve samimi ilginin kendisini mutlu ettiğini ve sorumluluklarını arttırdığını kaydeden Çankırı, şöyle konuştu:

"Ülkemizde ve bölgemzide zor ve sancılı bir dönemden geçtiğimiz aşikar. Bu zor dönemin bölge illerindeki etkisiyse kuşkusuz ki; bölge illerini daha fazla etkiliyor. Bütün bu olumsuzluklara karşın vatandaşlarımızın hükümetimizin şahsında bizlere gösterdikleri sıcaklık ve samimiyet bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Esnaflarımızda işler nerdeyse durma noktasında. Ancak onlar hükümetimizden, ortaya konulan ekonomik destek paketlerinden de umutlular. Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun Mardin’de açıklamış olduğu 'Mastır Eylem Planı' içerisinde yer alan ve esnaflarımızı ilgilendiren maddelleri anlatıyoruz. Bunların daha iyi anlatılıp, anlaşılması gerektiğini düşünüyorum. Bu süreçte her zamankinden daha fazla vatandaşlarımızın yanında olmak ve gerek sosyal gerekse de ekonomik anlamda üzerinde çalışılan projelerin vatandaşlarımızla paylaşılması gerekiyor."

Haberin Devamı

Çankırı, AK Parti Mardin İl Başkanlığının başlatmış olduğu "Ortak Akıl ve Ortak Değerlerle İstişare" programlarını çok önemsediğini kaydetti.

Milletvekili Çankırı, "Hükümetimizin bölgemiz ve bölge insanımızla ilgili hizmetlerini, halka anlatılıp, aktarılması inanıyorum ki karşılaştığımız sıcaklığın ve memnuniyetliğin oranını daha fazla arttıracaktır diye düşünüyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!