AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Ziyaretlerini Sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Ziyaretlerini Sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 14:21

AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ VE MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZNUR ÇALIK, ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR.

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, “1 Kasım’da güçlü bir destekle yeniden tek başına iş başına gelmek istiyoruz” dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Malatya Şubesi’ni ve Malatya Defterdarlığı’nı ziyaret etti, Yakınca, Yavuzselim, Aşağıbağlar ve Bentbaşı mahallelerinde ise ev hanımlarıyla bir araya geldi. Milletvekili Çalık’ın seçim çalışmaları kapsamında ilk durağı İHH Malatya Şubesi oldu. Vakıf üyeleriyle bir araya gelen Çalık, “Mazlumların umudu Türkiye’yi işaret ederken, sivil toplum örgütleriyle birlikte Türkiye, dış yardımı ciddi manada arttırmış vaziyette. Bu dış yardımları hükümet bütçesinden yaparken, bunun yanında sivil toplum kuruluşlarımızın yapmış olduğu yardımla çok daha büyük rakamlara ulaştı” şeklinde konuştu.
“İSLAM COĞRAFYASINA UMUT OLDUK”
Milletvekili Çalık, Türkiye’nin, Birleşmiş Milletler (BM) üyesi olan ülkelerden çok daha fazla yardım yapan bir ülke pozisyonunda olduğunu kaydederek, nerede mazlum ve mağdur insanlar varsa kendilerine destek verdiğini ifade etti. Bölgenin Türkiye’yi yakından takip ettiğini belirten Çalık, "Suriye’nin, Mısır’ın, Filistin’inde gözü Türkiye’nin üzerinde. Bizim iç politikamızı bu kadar yakından takip eden bir coğrafyaya umut olmuş vaziyetteyiz. Bu vesileyle hepimizin bu birlik ve beraberliği göstermesi gerekir" diye konuştu.
“DUALARIN BİZİMLE OLDUĞUNU BİLİYORUZ”
Çalık, Türkiye’yi yeniden ’hasta adam’ rolüne döndürmek isteyenlerin olduğunu savundu. Çalık, “7 Haziran’dan sonra Türkiye’nin üzerinde oynanan oyunları bir kez daha gördük. Şu anda tek bir hedef var, Tayyip Erdoğan’sız, AK Parti’siz, Ahmet Davutoğlu’suz bir Türkiye. Bunun da sebebi, tek başına iktidar olmadığımız anda Türkiye yeniden ’hasta adam’ rolüne döneceği ve dünyanın yine Türkiye’nin gündemini belirlemek için birbirine gireceği bir döneme gireceğini umut ediyorlar. Bütün mazlumların dualarının bizimle olduğunu biliyoruz” ifadelerini kullandı. Daha sonra Malatya Defterdarlığı’nı ziyaret eden Milletvekili Çalık, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
“TÜRKİYE’DE ÇOK ŞEY DEĞİŞTİ”
Milletvekili Çalık, daha sonra seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerinde bulundu. Ev hanımlarıyla bir araya gelen Çalık, 1 Kasım’da güçlü bir destekle yeniden tek başına iş başına gelmek istediklerini söyledi. Türkiye’de birçok alanda değişim ve dönüşümün yaşandığını dile getiren Çalık, "Hepinizin köyü var. Köyde yoktu. Çamurdan çıkamazdınız. Şimdi yollar açıldı. Su sorundu. Şimdi açıyorsunuz musluğu sıcak suyunuz bile geliyor. Kim yaptı bunları? AK Parti yaptı. Daha iyisini kim yapar? Yine AK Parti yapar” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!