AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Ziyaretlerini Sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Ziyaretlerini Sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 17:17

AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ VE MİLLETVEKİLİ ADAYI MUSTAFA ŞAHİN, MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR.

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, “Bu ülkede bir daha kanın akmaması, istikrarın bozulmaması için, çalışandan iş verenine kadar her kesimin özveriyle baktıkları bir tek şey, bu ülkede güçlü bir iktidarın olması gerekiyor” dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, AK Parti Malatya 6. sıra Milletvekili Adayı Ufuk Önalan ile birlikte genel seçim ziyaretlerini sürdürdü. Şahin ile Önalan, 1 Kasım’da yapılacak olan seçim kapsamında Yarımcahan, Adagören, Kadıçayır, Toygar, Boran, Hasırcılar, Kemerköprü ve Hatunsuyu mahallelerini ziyaret etti. Şahin, "Millete hizmet, hükumet kurmakla olur. Hükumet nasıl olur? Ya tek başına olursunuz ya da koalisyon şeklinde bir ortaklık olur. Ama muhalefet partilerinin 7 Haziran’dan sonraki yaklaşımlarını sizler iyi biliyorsunuz. Onların iktidara gelmek ya da ülkeyi yönetmek gibi bir düşünceleri yok” şeklinde konuştu. 7 Haziran’daki seçimde tek başına iktidarın çıkmadığını anımsatan Şahin, "7 Haziran’da ortaya çıkan sonuçta, ortaklık olmadan tek başına iktidarı yakalayamadık. O süreçte değişik görüşmeler oldu. Biz halisane bir niyetle ’ülke hükümetsiz kalmasın’ diye gayret gösterirken, muhalefet partileri yanaşmadı, ortaklık da olmadı" ifadelerini kullandı.
"1 KASIM’DA HAYIRLI BİR SONUÇ ÇIKACAK"
Milletvekili Şahin, 1 Kasım’da sandıktan hayırlı bir sonucun çıkacağına inandıklarını belirtti. Şahin, “7 Haziran seçimlerinden gereken mesajı aldık. O günkü vatandaşımızın yanındaki duruşumuzu bugün yeni baştan şekillendirmeye gayret ettik. Bugüne kadar duruşumuzla, çalışmalarımızla, çabamızla milletimizin yanındaydık. Ama vatandaşımızda farklı bir algı oluşturmaya çalışan kesim 7 Haziran seçimlerinde bize çok farklı bir sonucu gösterdi. Ben eminim, o 7 Haziran’da verilen mesaj her ne kadar bizim açımızdan şer gibi gözükmüş olsa bile şerden de bir hayrın çıkmasına vesile olduğu kanaatindeyim” şeklinde konuştu. Ülkenin güçlü bir iktidara ihtiyacının olduğunu dile getiren Şahin, "1 Kasım seçimleri bizim için çok kritik bir dönemeç. Kritik bir süreçten geçiyoruz. Bugüne kadar yapılanları yüce milletimiz çok net ve bir şekilde görüyor. Paralelcisiyle, irili ufaklı bütün muhalefet partilerinin niyetlerinin ne olduğunu en bariz şekilde gördük. Bu ülkede bir daha kanın akmaması, istikrarın bozulmaması için, çalışandan iş verenine kadar her kesimin özveriyle baktıkları bir tek şey, bu ülkede güçlü bir iktidarın olması gerekiyor" diye konuştu. AK Parti Malatya 6. sıra Milletvekili Adayı Ufuk Önalan, "Biz baktık ki yol, köprü yapmakla halka ve Hakk’a hizmet ediyoruz ama bu yol ve köprünün üzerinden gidenleri düşünmemiz gerektiğine inandık. 7 Haziran’da da bize verdiğiniz ders ve not buydu. Notu biraz kırık verdiniz ama yine biz birinci partiydik. İnşallah 1 Kasım’da milletimizin duası ve desteğiyle yeniden tek başına iş başına geleceğiz" dedi. Muhalefet partilerinin ülkeyi yönetme gibi bir ideallerinin olmadığını anlatan Önalan, "Onların sırtında küfe yok. Bizim sırtımızda küfe var. Biz dertliyiz. Biz, sizin derdinizle dertleniyoruz. Dertlenmek zorundayız. Bizim küçük düşünmeye de hakkımız yok” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!