AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş: Türkiye, Artık Güçlü Bir Devlet

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş: Türkiye, Artık Güçlü Bir Devlet
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 14:42

AK PARTİ KÜTAHYA İL BAŞKANI ALİ ÇETİNBAŞ, CUMHURİYET BAYRAMI SEBEBİYLE BİR MESAJ YAYINLADI

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, artık Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin dünyada güçlü bir devlet konumuna geldiğini kaydetti.
Cumhuriyet Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınlayan Çetinbaş, Cumhuriyet’in 100. yaşında dünyanın en büyük 10 ekonomisi içerisinde yer alma hedefine hızla ve başarılı bir şekilde yürürken adalette, eğitimde, sağlıkta, ekonomide, tarımda, sosyal alanlarda, ordusunda, sanatında, bayındırlıkta ve tüm alanlarda büyük değişimler, dönüşümler, ilerlemeler ve gelişmeler yaşandığını ifade etti.
Çetinbaş, "92 yıl önce bugün 29 Ekim 1923 yılında büyük mücadele ve savaşlar sonunda her türlü övgünün üzerinde gerçekleşen fedakârlıklar ile bir milletin dirilişi ilan edilmiştir. Şanlı geçmişimizde ve tarihimizde yer alan, destansı bir kurtuluş mücadelesi sonrası kazandığı eşsiz zaferle yakılan aydınlanma meşalesi 29 Ekim 1923’de tüm Anadolu’ya saçtığı ışıkla geri kalmışlığı tarihe gömmüş, Türkiye Cumhuriyeti’ni tüm dünyaya ilan etmiştir. 92 yıllık Cumhuriyet tarihimizde gerçekleştirilen atılım ve ilerlemeler Türk milletinin kısa bir sürede neleri başarabileceğinin en güzel örneğini oluşturmaktadır. Cumhuriyet, Türk milletinin üretken gücünü ortaya çıkarmış, ona uygar dünyanın kavram ve değerleriyle tanıştırmış, Türkiye Cumhuriyeti gelişen ve kalkınan bir dünya devleti olma kıvancına erişmiştir. 92 yıl sonra bu kıvanç ile daha güçlü bir azim ve kararlılıkla gelişme yolunda başarı ile devam etmektedir. Cumhuriyetimizin 92.yılında ülkemiz topyekun olarak 2023 Türkiye’sinin hedeflerine koşar adım ilerlemektedir. Hedeflerimiz büyük, inancımız yüksek bu yolda milletimize olan güvenimiz tamdır. 92 yıl önce bu aziz millet tarafından tüm dünyaya haykırılan ’Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ anlayışına sahip çıkıp, milletin iradesine inanarak yürütülen başarılı çalışmalar ile ülkemizin geleceği her geçen gün daha parlak ve müreffeh olacaktır.Türkiye Cumhuriyetinin 100. yaşında dünyanın en büyük 10 ekonomisi içerisinde yer alma hedefine hızla ve başarılı bir şekilde yürürken adalette, eğitimde, sağlıkta, ekonomide, tarımda, sosyal alanlarda, ordusunda, sanatında, bayındırlıkta ve tüm alanlarda büyük değişimler, dönüşümler, ilerlemeler ve gelişmeler yaşamaktadır. Artık Türkiye Cumhuriyeti devleti dünyada ve bölgesinde güçlü bir devlet konumuna gelmiştir. Cumhuriyetimizin 92. yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyetini kuran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm devlet adamlarımızı şükranla, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyor, hemşehrilerimizin Cumhuriyet Bayramlarını en içten dileklerimizle kutluyoruz" dedi. (EFE)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!