AK Parti Kilimli’de Seçim Bürosu Açtı

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Kilimli’de Seçim Bürosu Açtı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2015 18:08

AK Parti Kilimli ilçe teşkilatı tarafından seçim bürosu açılışı gerçekleşti.
AK Parti Kilimli ilçe teşkilatı tarafından Kilimli köprübaşında seçim bürosu açılışı gerçekleşti. Açılışa AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Hüseyin Özbakır, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “7 Haziran Seçimlerine sayılı günler kala kızışmaya başladı. Bizler burada birlik beraberlik içinde çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmamalıyız. Başarıya ancak bu şekilde ulaşırız. Muhalefet partilerin iktidar olup ülkeyi yönetmek gibi bir dertleri yok. Muhalefetin gözleri 13 yıldır hükumetimizin doldurduğu hazinede, bu hazineden bol kepçe ile dağıtma vaadiyle vatandaşlarımızı kandırma peşindeler dertleri AK Parti gitsin de ne olursa olsun. Hedefleri varsa yok AK Partiyi devirmek. AK Parti iktidarında yapılanları gözünüzde canlandırın. Zonguldak İnsanı nankör değildir. Türkiye genelinde yapılanları görüyor ve takdir ediyor. 2002’ye kadar Zonguldak’ta 13 Kilometre bölünmüş yol yapılmıştır. 2002’den 2015 yılına kadar 177 kilometre yol bitirilmiştir. Takdir edersiniz ki bölgemizde bu işleri yapmak çok kolay değildir. Bütün bunlara rağmen bütün yollar ve tünellerin en kısa zamanda bitmesi için gerekeli çalışmalar yapılıyor. TTK’ya en büyük yatırım bizim zamanımızda yapılmıştır. TTK’nın kapatılacağını söyleyen ve iddia edenlerle en güzel cevap 13 yıldır hükumetimizin TTK’ya yaptığı yatırımlardır. İnşallah Başbakanımız Zonguldak’a geldiği zaman müjdeler verecektir. Redevans işletmecilerinde sorunları bugün yarın çözülmek üzere şuanda başbakanımızın önünde imzalandıktan sonra bu sorunda ortadan kalacaktır” dedi.
Ardından konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Hüseyin Özbakır, Zonguldak’ı kalkınmada öncelikli yerlerde 3. Bölgede olduğunu bunu 5 ve 6. Bölgeye çıkartırsak Zonguldak’ta göç ve işsizlik sorununun kalmayacağını ifade ederek şöyle konuştu:
“Bugün seçim büromuzu açmak için bir araya geldik. Ben 9 yıl Zonguldak’ta Başsavcı olarak görev yaptım. Zonguldak’ın sorunlarını biliyorum ve bunları çözmek için yola çıktım. Bizden önceki arkadaşların yapmış olduğu işleri devam ettireceğiz. Benim en büyük projem Zonguldak’ı kalkınmada öncelikli yerlerde 3. bölgedeyiz. Buda yatırımcının buraya gelmesini engelliyor. Etrafımızda ki iller Düzce, Bartın onlar 5 ve 6. Bölgedeler yatırımcıya 5. Bölge olmak büyük avantaj sağladığı için oraya yatırım yapıyorlar. Ben Zonguldak’ı en azından sektör el bazda 5. Bölgeye getirmek için yola çıktım. İnşallah bunu başarırız. Bunu başardığımız zaman zaten Zonguldak’ta TTK’ya bağımlı kalmayacak şuan Zonguldak TTK’ya bağlı, TTK varsa var yoksa Zonguldak’ın işi zor. Zonguldak’ta sadece TTK’ya bağımlı kalmak Zonguldak’ı kurtarmıyor. Ancak 5. Bölgeye geçtiğimizde büyük bir avantaj sağladığı için iş adamları kendinden buraya gelecektir. O zaman Zonguldak’ta göç sorunu da işsizlikte ortadan kalkacaktır.”
Konuşmaların ardından dualarla birlikte seçim bürosunun açılışı gerçekleşti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!