Ak Parti İstanbul'dan Diyarbakır'daki terör mağdurlarına bayram hediyesi

Güncelleme Tarihi:

Ak Parti İstanbuldan Diyarbakırdaki terör mağdurlarına bayram hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2016 17:03

Ak Parti İstanbul'dan Diyarbakır'daki terör mağdurlarına bayram hediyesi

Haberin Devamı

Canan ALTINTAŞ-Serdar SUNAR, DİYARBAKIR,(DHA)- AK PARTİ İstanbul İl Başkanlığı, Diyarbakır'da aralarında çatışmalı ve terör olaylarından mağdur 20 bin aileye gıda , 5 bin çocuğa bayramlık 60'ar liralık alışveriş çeki yardımında bulundu. Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, "Biz buraya çocuklarımızın yüzünün güldüğünü görmeye geldik. Bayram çocuklar için var, biz de onlar için buradayız" dedi.
Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı, Diyarbakır'da çatışmalı ve terör ortamından mağdur olan, yardıma muhtaç çocuk ve ailelere bayram öncesi yardımda bulundu. Yardımları Diyarbakır'da dağıtmaya gelen Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci'yi, Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar ile partililer karşıladı. Partililer, kentteki bir alışveriş merkezindeki mağazaya gelerek burada çocuklara bayramlık alabilmeleri için 60'ar lira değerindeki hediye çekleri dağıttı. Aralarında Sur ve Bağlar ilçelerinde çatışmalı ortamlarda mağdur olanlarında bulunduğu 250 çocuk, heyetle birlikte bayramlık beğendi. Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, 5 bin çocuğa bayramlık almaları için 60'ar liralık hediye çeki verdiklerini, 20 bin aileye de gıda yardımında bulunacakları söyledi. Temurci, şöyle devam etti:
"Ak Parti İstanbul teşkilatları olarak bu yılın başında, 'Dostluk eli yardım seli' diye bir kampanya başlatmıştık, Güneydoğu'daki kardeşlerimize. Ramazanı şerifte Diyarbakır'da özel bir kardeşlik buluşması yaptık. Diyarbakır teşkilatımızla birlikte bayrama girerken yeni bir çalışmayı birlikte başlattık. İnşallah binlerce çocuğumuzu, çocuklarımızın yüzüne baktığımızda onların gülümsemeleri ve bayram sevinçlerini bugünden yaşatma kararı aldık. Bayram öncesi ailelerimize dağıtılacak olan gıda kolilerine de 25 liralık ilave kartlar verilecek. Ve bu kartlarla da hijyen, şeker çikolata gibi ihtiyaçlarını alabilecekler."

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!