AK Parti İlçe Teşkilatından belediye ziyareti

Güncelleme Tarihi:

AK Parti İlçe Teşkilatından belediye ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2017 14:44

AK Parti İlçe Teşkilatından belediye ziyareti

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS'ta kısa süre önce yapılan genel kurul sonrasında AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’na seçilen Tarık Eminoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ilk ziyaretlerini Belediye Başkanı Sami Aydın'a yaptı.
AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’na seçilen Tarık Eminoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Sami Aydın’ı makamında ziyaret etti. Burada Başkan Aydın ile bir süre sohbet eden Eminoğlu yapmayı planladığı çalışmalar hakkında Başkan Aydın’a bilgi verdi. Ziyarette konuşan Eminoğlu, "Siz bizim kurucu il başkanımızsınız. Teşkilat anlamında ağabeyimizsiniz. Şu anda belediye başkanımızsınız. Şehrimize yaptığınız çalışmalar, katkılar herkesçe malum Sivas da bunu biliyor. Biz de bu anlamda seçildikten sonra ilk ziyaretimizi size yapmak istedik" dedi.
Başkan Aydın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. AK Parti’nin Sivas’ta kurucu başkanı olduğunu hatırlatan Başkan Aydın, "Bu benim için bir iftihar vesilesidir, gurur duyuyorum. İnşallah yaşamım boyunca da gurur duyacağım. Biz siyaseti her zaman millete, topluma hizmetin bir aracı, vasıtası olarak gördük. Dolayısıyla bu ülkeyi layık olduğu yere taşımak, dünyada İslam ülkelerin birliğini beraberliğini sağlamak, Türkiye’nin güçlü bir ülke olmasını, dünyada söz sahibi bir ülke olmasını hedefleyen bir anlayış ile yola çıktık ve bugün de gelinen noktada çok önemli aşamalar kaydedildiği bir gerçek. Ama daha yapmamız gereken de çok iş var. İşte yenilenen kadrolarımızla hedeflenen, arzu edilen Türkiye’ye ulaşacağız" ifadesini kullandı. Yeni yönetime çalışmalarında başarı diledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!