AK Parti il kadın kolları başkanlığı için mülakat yapıldı

Güncelleme Tarihi:

AK Parti il kadın kolları başkanlığı için mülakat yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2017 11:34

AK Parti il kadın kolları başkanlığı için mülakat yapıldı

Haberin Devamı

Sinan KORKMAZER/NEVŞEHİR,(DHA)- AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar’ın, yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığınca, İl Kadın Kolları için mülakat yapıldı.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar’ın 6. Olağan kongre döneminde Resmi Kurum Çalışanı olduğu için aday olmayacağını açıklamasının ardından AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkanlığınca, İl Kadın Kolları Başkanlığı için, Nevşehir’deki kadın üyelerin katılımı ile mülakat yapıldı.

Parti binasında gerçekleşen program, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Emine Ergül ve MKYK Üyesi Cihannur Çalapkulu’nun katılımları ile başladı.

 Ak Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar’ın, kongre sürecinin başladığını belirten açıklamasının ardından Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Emine Ergül, partili kadın üyelere seslendi.

Ergül, "İl Kadın Kolları Başkanımız yeni dönemde Resmi Kurum çalışanı olduğu için aday olmayacağını beyan etti. Siyaset boşluk kabul etmiyor. Aday adayı olan bir  çok kardeşimiz var. Nevşehir’in her biriniz neferisiniz. Bizler sadece kendi çevremizden atamalar yapmıyoruz. Nevşehir’de bulunan insanların ve partililerin ne düşündüğü bizim için çok önemli, hepinize gösterdiğiniz medeni cesaretlerinizden dolayı teşekkür ederim" dedi.

 Yapılan konuşmaların ardından mülakatlara geçildi. Partili kadın üyelerle bire bir görüşmeler yapılarak, İl Kadın Kolları Başkan adayı için görüş bildirdiler. 

FOTOLU

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!