AK Parti İl Başkanı Göksel: “1 Kasım Memleket Meselesidir”

Güncelleme Tarihi:

AK Parti İl Başkanı Göksel: “1 Kasım Memleket Meselesidir”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 17:47

AK PARTİ SAMSUN İL BAŞKANI MUHARREM GÖKSEL, 1 KASIM GENEL SEÇİMLERİNİN MEMLEKET MESELESİ OLDUĞUNU, MİLLETİN GEREĞİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRECEĞİNE İNANDIĞINI SÖYLEDİ.

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, 1 Kasım genel seçimlerinin memleket meselesi olduğunu, milletin gereğini en iyi şekilde yerine getireceğine inandığını söyledi.
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, 1 Kasım genel seçimlerinde milletin en doğru kararı vereceğini söyledi. Göksel, “AK Parti milletimizin vicdanından doğmuş bir partidir. Temennimiz odur ki; milletimiz istikrar ve istikbal için 1 Kasım’da doğru kararı verecektir. Devletimizin ilerleyişi ve milletimizin refahı daha da artacaktır” dedi.
“AK PARTİ HALKIN PARTİSİDİR”
1 Kasım genel seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olması dileklerinde bulunan Göksel, “Herkesin bildiği gibi AK Parti milletin içinden, vicdanından ve medeniyetinden doğmuş bir partidir. Bu parti her zaman milletin ve halkın istediğini gerçekleştirmiştir. Bundan sonra da halkın isteklerinin dışına çıkmayacak olan tek partidir. Halkımız her zaman milletine ve devletine sahip çıkmıştır. Devletin bekası ve milletin refahı için her zaman ferasetli davranmıştır. Milletimizin, 1 Kasım günü sandığa gittiğinde de aynı ferasetli davranışı göstereceğine inanıyorum. İnşallah bu seçimler milletimiz için hayırlı, uğurlu olur. Temennimiz odur ki; milletimiz istikrar ve istikbal için 1 Kasım’da doğru kararı verecektir. Devletimizin ilerleyişi ve milletimizin refahı daha da artacaktır. Devletimizin dünyada dikkat çeken yükselişinin ve ilerleyişinin devam etmesi için milletimiz en doğru kararı verecektir. 1 Kasım Genel seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!