AK Parti Giresun Milletvekili Öztürk:

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Giresun Milletvekili Öztürk:
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 15:53

- "Türk halkını milli duruşa davet ediyoruz"

Haberin Devamı

GİRESUN (AA) - AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Türk halkını milli duruşa davet ediyoruz" dedi.

Öztürk, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, AK Parti iktidarıyla güçlenen, gelişen ve kalkınan Türkiye'nin önünün, son dönemlerde terör olaylarıyla kesilmek istendiğini belirtti.

Türk halkının, Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunların farkında olduğunu ve bunlara asla müsaade etmeyeceklerini dile getiren Öztürk, "Çok önemli ve kritik bir süreçten geçiyoruz. Daha önce de bu tür kritik süreçler yaşanmıştı. Milletimiz o zamanlar da kenetlenerek bu oyunları bozmuş, ayakta durmayı başarmıştı. Şimdi de ülkemiz üzerinde oynanmak istenenleri boşa çıkaracaktır. Ülkemizi korumaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Öztürk, teröre karşı hangi siyasi görüşten olursa olsun herkesi milli duruşa davet ettiklerini vurgulayarak, şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Türkiye ne zaman ayaklarının üzerinde durmaya başladıysa, güçlenip atılıma kalktıysa içte ve dıştaki bazı güçler tarafından engellenmeye çalışıldı. Son olarak terörle bu gerçekleştirilmek isteniyor. Halkımız terörle Türkiye'de oynanmak istenen oyunların farkında. Asla teslim olmayacağız, yılmayacağız. Türkiye'nin gelişmesine, büyümesine ve kalkınmasına asla mani olamayacaklar. Burada birlik ve beraberliğimizi korumak önemli. Mesele memleket ise hangi siyasi görüşten olursak olalım milli duruş sergilememiz lazım. Türk halkını milli duruşa davet ediyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!