Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Kütahya'da

Güncelleme Tarihi:

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Kütahyada
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2017 22:33

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Kütahya'da

Haberin Devamı


KÜTAHYA,(DHA)- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Eskişehir Miletvekili Harun Karacan, AK Parti tarafından 81 ilde düzenlenen Yeni Türkiye'de Sivil Toplum Buluşmaları kapsamında Kütahya'ya geldi. Kütahya'daki yatırımlarla ilgili çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Karacan, projelerin bir an önce tamamlanması için gereken çabayı göstereceğini ifade etti. 
32'inci Sivil Toplum Buluşmaları kapsamında Kütahya'ya gelen Harun Karacan, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'nu ziyaret etti, AK Parti İl Teşkilatı üyeleri ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle biraraya geldi.  Karacan, Kütahya'daki projeleri yakından takip ettiğini söyleyerek, "Daha öncede Kütahya'nın tüm ilçelerini birçok kez ziyaret ettim. Kütahya'nın her sıkıntısında yanında oldum. Kütahya'nın 5'inci milletvekili olarak yatırımların ve projelerin tamamlanması için gereken çabayı göstereceğim" dedi.
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'nu ziyaretinde, Kütahya'daki hayata geçirilmesi planlanan projelerle ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Karacan, "Kütahya için buraya gelmeden yapılan çalışmalar konusunda ilgili kurumlarla görüşmelerde bulundum. İllerin en büyük yatırımlarından birisi Yüksek Hızlı Tren yatırımıdır. Özellikle altyapısı çok büyük maliyettir. Maliyetinden önce en önemli şey projelendirme safhasıdır. Projelendirme safhası doğru noktada olmadığı zaman muhakkak sıkıntılar yaşanıyor. Şu anda proje ile ilgili çalışmalar belli bir noktaya geldi. Devlet Demiryollarından da gerekli dokümanları aldım. İnşallah en kısa zamanda Ulaştırma Bakanımızla da görüşeceğim. Çünkü Kütahya'nın ilk taleplerinden birisinin hızlı tren olduğunu biliyorum. Geçitler ve Şehir Hastanesi konularını da yakından takip ediyorum. Şehir Hastanelerinin inşaatı başladıktan sonra bitirilmesi 2 yılı geçmiyor. Çünkü özel sektör yaptığı için acilen bitmesi gerekiyor ki para kazansın"diye konuştu.
-

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!