AK Parti Gençleri Dinledi

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Gençleri Dinledi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2015 13:28

AK PARTİ DENİZLİ İL BAŞKANI ŞAHİN TİN VE DENİZLİ MİLLETVEKİLİ NURCAN DALBUDAK, SEÇİM OFİSİNDE GENÇLERLE BİR ARAYA GELEREK ONLARLA SOHBET ETTİ.

AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin ve Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, seçim ofisinde gençlerle bir araya gelerek sohbet etti.
AK Parti İl Başkanı Şahin Tin ve Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Pamukkale ilçesindeki seçim koordinasyon merkezinde gençlerle bir araya geldi. Özellikle lise ve üniversite gençlerinin kullanımı için Çamlık’ta Fatih Cami’nin yanında hizmete giren merkezde gençlere hitap eden AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, "Biz bu yolda birlikte yürüyoruz. Biz elif gibiyiz. Eğilip bükülmüyoruz. Dimdik hedefe doğru yürüyoruz. Bu hedef büyük güç Türkiye hedefidir’" dedi.
Şahin Tin, AK Parti hükümetlerinden önceki hükümetlerin koltuklarını düşündüklerini, gençleri hiç düşünmediklerini de sözlerine ekleyerek, "Yastığa başlarını koyduklarında vicdan muhasebelerini yapmamışlar. Bir daha o durumlara düşmemek için siz değerli gençleri geleceğe hazırlamak adına hep birlikte çalışıyoruz. Bu dava aslında Türkiye’nin davası, Türkiye’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın davasıdır. Hiçbir ayrım gütmeden bütün Türkiye’nin büyüme davasıdır" ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!