AK Parti Denizli'de 450 bin kişiye ulaşacak

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Denizlide 450 bin kişiye ulaşacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 18:29

AK Parti Denizli'de 450 bin kişiye ulaşacak

Haberin Devamı

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, referandumda evet çıkması için yoğun şekilde çalıştıklarını amaçlarının 22 bin evi ziyaret edip, 450 bin kişiye ulaşmak olduğunu söyledi.

AK Parti Denizli İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, referandum çalışmaları kapsamında 19 ilçede bilgilendirme ofisleri açtıklarını söyledi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci başta olmak üzere milletvekilleri ve teşkilatla birlikte vatandaşlara süreci anlattıklarını belirten Filiz, "Referandum kapsamında amacımız 19 ilçede 622 mahallede 22 bin ev ziyareti yapıp, 450 bin kişiye ulaşmaktır. 16 Nisan'a kadar Denizli genelinde yeni hükümet sistemini vatandaşlarımıza anlatacağız. Referandumda Türkiye genelinde güçlü bir şekilde evet çıkacak. Denizli'den de Türkiye ortalamasından yüksek evet çıkacağını tahmin ediyoruz. Ancak muhalefet yalan dolanlarla insanları kandırmaya çalışıyor. Ama insanlarımız onlara inanmıyor. AK Parti'ye her geçen gün ilgi daha da artıyor" dedi.

Geçtiğimiz cuma günü yapılan toplu açılış töreninde Denizli sancağının AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verilmesiyle ilgili de konuşan Filiz, "Cumhurbaşkanımıza verilen sancak gerçeğin birebir kopyasıdır, sadece sembolikti. Cumhurbaşkanımızın gelişini onore etmek için yapılmış bir girişimdir. Onun Denizli'ye olan bağlılığına yapılmış bir jesttir. Ayrıca meydanı dolduran vatandaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Mitingde 70 bin vatandaşımızın olduğunu düşünüyoruz. Birçok insanın da yanında çantaları olduğu için arama noktalarından geriye döndüğünü biliyoruz. Denizli tarihinin en büyük mitingini yaptık" diye konuştu.

Necip Filiz, Türkiye'deki iki referandum bilgilendirme TIR'ından birinin Denizli'de vatandaşların hizmetine sunulduğunu da belirterek, "TIR, Denizli'nin mahalle ve sokaklarını dolaşarak referandum sürecinde merak edilen tüm sorulara yanıt bulunmasını sağlıyor. Mobil bilgilendirme TIR'ında oylanacak 18 maddenin içeriğini anlatan broşürler de dağıtılıyor. Araçta seçmene süreç hakkında bilgi veren görevliler bulunuyor" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!