AK Parti’den Karaelmas Ve Bahçelievlerde Coşkulu Miting

Güncelleme Tarihi:

AK Parti’den Karaelmas Ve Bahçelievlerde Coşkulu Miting
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2015 14:14

AK PARTİ ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ VE MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZCAN ULUPINAR, KARAELMAS MAHALLESİ VE BAHÇELİEVLER MAHALLERİ’NDE MİTİNG YAPARAK VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ.

AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili adayı Özcan Ulupınar, Karaelmas Mahallesi ve Bahçelievler Mahalleri’nde miting yaparak vatandaşlarla bir araya geldi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili adayı Özcan Ulupınar beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, ve partililer katıldı.
İlk olarak Karaelmas Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen partililer büyük coşkuyla karşılandı. 7 Haziran genel seçimlerine kısa bir süre kaldığını ifade eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, istikrar ve yapılan hizmetlerinde devamı için vatandaşlardan destek istedi. Buradaki programın ardından Bahçelievler Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Ulupınar ve beraberindekiler büyük coşku ile karşılandı. Vatandaşlarla sohbet eden Ulupınar, vatandaşların sorunlarını dinledi.
Vatandaşlara hitap eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, “2002 yılında iktidara geldiğimizde liderimiz Recep Tayyip Erdoğan yaptığı hizmetlerle milletin gönlüne taht kurdu. Ve şimdi 9 seçimden sonra 10’uncu seçimimizi yaşıyoruz. İnşallah Zonguldak AK Partiye ve milletvekillerine sahip çıkacak bizlerde bu istikrar ve huzur ortamının devamı Zonguldak’taki hizmetlerin devamı için gece gündüz çalışacağız” dedi.
Zonguldak’ta mahallelerine çok üzüldüğünü ifade eden AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili adayı Özcan Ulupınar, “Allah size yardım etsin rabbim yardımcınız olsun her gün şu yollardan gelip gitmek bu çileyi çekmek ne kadar zor. Allah beterinden korusun burada Suriye’den gelmiş vatandaşlarımız var. Düşünsenize bu akşam burayı terk edeceksiniz. Evinizi bırakıyorsunuz bir daha buraya dönmemek üzere burayı terk etmek zorunda kalıyorsunuz ve size kucak açacak gel diyecek bir ülkede yok. Onlar şanslı Türkiye onlara kucak açtı. Allah kimseyi onların durumuna düşürmesin Allah herkesin yardımcısı olsun. Allah sizlerin de yardımcısı olsun bu belediye varken siz bu çileyi daha çok çekersiniz. Ama biraz sabır 3 sene kaldı. Çok üzülüyorum Zonguldak’ın mahallelerine, bir kanun çıkartsak köye çevirsek vallahi billahi yolu da olur kanalizasyonu da olur parkı da olur. Zonguldak Belediyesi olmayan bir şehirdir. O yüzden Zonguldak’ta hükumetinde hizmet üretmesi çok zordur. Burada genel idareden hükümetimizin genel bütçeden yapması gereken yatırımlar yer ve imarla ilgili problemler çözülemediği için her zaman sekteye uğramaktadır. Bugün ilçeler Zonguldak’ın önüne geçmiştir. Zonguldak’taki 400 köy, Zonguldak’ın mahallelerinden gayet iyi durumdadır. Seçime kısa bir süre kaldı. Ankara’ya güçlü gitmek için hizmetlerin devamı için sizlerden destek istiyorum” seklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!