AK Parti’de Özkurnaz Aday Adayı

Güncelleme Tarihi:

AK Parti’de Özkurnaz Aday Adayı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2015 17:33

MEHMET ÖZKURNAZ, 1 KASIM ERKEN GENEL SEÇİMLERİ ÖNCESİNDE AK PARTİ ÇANAKKALE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI.

Tarım Kooperatifleri Merkez Birliği (TARIM-KOOP) Genel Başkanı Mehmet Özkurnaz, 1 Kasım erken genel seçimi için Ak Parti’den Çanakkale milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı.
Erken seçimler için milletvekili aday adaylığı başvuru süreci başladı. Çanakkale’de aday adaylığı için ilk başvuruyu yapan isim Tarım Kooperatifleri Merkez Birliği (TARIM-KOOP) Genel Başkanı Mehmet Özkurnaz oldu. 7 Haziran seçimlerinde de aday adayı olan Özkurnaz, başvuru dosyasını Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Erdener Can’a teslim etti. Özkurnaz’a aday adaylığı için hayırlı olsun temennisinde bulunan İl Başkanı Erdener Can, sürecin cumartesi günü itibariyle başladığını belirterek, “İlk müracaatı Sayın Mehmet Özkurnaz yaptı. Seçimler öncesi takvimimiz çok kısa. Süreç hızlı olacak. Temayül yapmayacağız. 7 Haziran seçimleri için mülakata çağırılan arkadaşlar bu dönem çağrılmayacak. Ancak yeni başvurular olursa o arkadaşlarımız mülakata gidecekler. Mehmet beye başarılar diliyorum. Partimiz ve Çanakkale için hayırlı olsun” diye konuştu.
Aday adaylığı başvurusunu yapan Özkurnaz ise şunları söyledi; “7 Haziran’da milletvekili adaylığımız için müracaatımız olmuştu. Aday adayı olan 32 arkadaş, partimiz için mücadelemizi o dönemde sürdürdük. Ancak biz, 1 Kasım’da yapılacak erken seçimde aday adayı olarak değil, aday olarak mücadele etmek istiyoruz. Nasip olursa yoğun bir şekilde çalışacağız. Eğer ki aday adayı olursak üzerimize düşen görevi fazlasıyla yapmaya gayret edeceğiz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!