AK Parti Aydın'da eğilim yoklaması yaptı

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Aydında eğilim yoklaması yaptı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2018 15:44

AK Parti Aydın'da eğilim yoklaması yaptı

Haberin Devamı

AK Parti Aydın İl Başkanlığı'nın 24 Haziran genel Seçimlerinde göstereceği 8 milletvekili listesi için 54 aday adayının katıldığı eğilim yoklaması, Gençlik ve Spor eski Bakanı Akif Çağatay Kılıç başkanlığındaki komisyonun gözetiminde gerçekleştirildi. Kılınç, "Aydın'da 8 milletvekiline de talibiz" dedi.

AK Parti Aydın İl Başkanlığı 27. dönem milletvekili aday adaylığı müracaatlarının 2 Mayıs Çarşamba günü sona ermesinin ardından başvurusu kabul edilen 57 isimden 54'ü için eğilim yoklamasına girdi. Komisyon Başkanı olarak görevlendirilen Gençlik ve Spor eski Bakanı Akif Çağatay Kılıç, oy verme işlemi öncesinde yaptığı açıklamada, "Bugün gerçekleştirdiğimiz eğilim yoklamasında Aydınımızın 24 Haziran seçimi sürecinde AK Parti tarafından oluşturulacak milletvekili listemiz konusunda kanaatleri alacağız. Aydın, bu seçimde 8 milletvekili çıkaracak. Biz AK Parti olarak, bu 8 milletvekilinin 8'ine de talibiz" dedi.

Eski Bakan Kılıç, konuşmasının ardından oylamayı başlatarak, oy kullanacak kişileri 54 kişi arasından 8 kişilik liste oluşturmaları konusunda uyardı.

Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!