Aileye Ankara arası

Güncelleme Tarihi:

Aileye Ankara arası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 16:02

Yönetmenliğini Ozan Açıktan’ın, senaristliğini Gülse Birsel’in üstlendiği “Aile Arasında” filminin özel gösterimi Ankara’da Panora AVM’de yapıldı.

Haberin Devamı

Özel gösterime filmin senaristi ve oyuncularından Gülse Birsel ile başrol oyuncuları Demet Evgar ve Engin Günaydın katıldı. Cinemaximum Panora Sinemaları’nda gerçekleşen gösterim öncesi üç isim, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kendisi için filmin beğenilmesinin gişe başarısından daha önemli olduğunu söyleyen Gülse Birsel, izleyenlerin filmden keyif almasının kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Birsel, filmin yönetmeni Ozan Açıktan ile yıllardır arkadaş olduklarını ve birlikte film yapma hayali kurduklarını belirterek, “Senaryonun ilk yazıldığı andan itibaren paslaşarak gittik. Başından itibaren çok güzel bir akıl birliğiyle gittik. Aşağı yukarı ortak bir hayal kurmuşuz. O da çok güzel ortaya çıktı” dedi.

SENARYOSU DEHAYLA YAZILDI

Haberin Devamı

Demet Evgar da, filmin senaryosunun büyük bir dehayla yazıldığını söyleyerek, “Canlandırdığım karakter, benim içimde çok farklı ve beni rahatlatıcı bir yere dokundu. Ben de onun içinde elimden geldiğince yüzmeye çalıştım. Çok da zevk aldım” ifadelerini kullandı. Engin Günaydın, Gülse Birsel’le birlikte çalıştıkları ilk sinema filmi olmasına rağmen birbirlerini daha önce tanıdıkları için çekimler sırasında herhangi bir zorluk yaşamadıklarını kaydetti.

Aileye Ankara arası

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!