Aile eğitim merkezleri piknikte buluştu

Güncelleme Tarihi:

Aile eğitim merkezleri piknikte buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 13:00

Aile eğitim merkezleri piknikte buluştu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - SARISU'da düzenlenen piknikte buluşan Büyükşehir Belediyesi aile eğitim merkezlerinden hizmet alan anneler ve çocukları, keyifli ve eğlence dolu bir gün yaşadı.

Vatandaşların sosyal, psikolojik ve hukuksal ihtiyaçlarına destek olan, sosyo-ekonomik düzeyi düşük ailelerin çocuklarının gelişimlerini desteklemek amacıyla kurslar düzenleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi aile eğitim merkezleri, renkli aktivitelerle de aileleri bir araya getiriyor. Çocuklara bale‚ piyano‚ matematik‚ Türkçe, İngilizce‚ el sanatları‚ fen bilgisi konularında uzman eşliğinde eğitim veren aile merkezleri, sosyal etkinliklerle bir yılın yorgunluğunu atıyor.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na bağlı Haşim İşçan, Çamlıbel, Ünsal ve Fatih aile eğitim merkezlerinden hizmet alan anne ve çocuklar, yılsonu mezuniyet pikniğinde buluştu. Sarısu Mesire Alanı'nda gerçekleşen etkinliğe yaklaşık 500 anne, çocuk ve öğretmenler katıldı. Çocukların oyun parklarında doyasıya eğlendiği piknikte, anneler de yemek ikramında bulunup yürüyüş yaptı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!