Aidat kavgasında 8 kurşun

Güncelleme Tarihi:

Aidat kavgasında 8 kurşun
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2012 00:00

Emekli Başkomiser, aidat yüzünden kavga ettiği apartman yöneticisini vurdu.

Haberin Devamı

Kızılcahamam’da emekli Başkomiser 65 yaşındaki Durali Gürpınar, daha önce 20 liralık aidat yüzünden kavgalı olduğu apartman yöneticisi Ersin Aydoğan’ı (44) tabancayla öldürdü. Kaçmaya çalışırken havaya ateş eden Gürpınar, tabancadaki kurşunun bitmesi üzerine Aydoğan’ın yakınları, çevredeki vatandaşlar ve esnaf tarafından yakalanıp linç edilmek istendi. Bu sırada bir bankada işlem yaptırırken olay yerine gelen polis, Gürpınar’ı vatandaşların elinden güçlükle alıp emniyete götürdü.

SIRTINDAN VURDU

Olay, Yenice Mahallesi, Kazım Karabekir Caddesi’nde bulunan 4 katlı 16 daireli Çaylı Apartmanı’nın önünde önceki gün akşam saatlerinde meydana geldi. Bina yöneticisi olan ve üçüncü katta oturan Ersin Aydoğan, üst katındaki emekli Başkomiser Durali Gürpınar’dan iddiaya göre uzun süredir ödemediği aylık 20 lira olan apartman aidatlarını istedi. Tartışmanın büyümesi üzerine evine giden Gürpınar, ruhsatlı beylik tabancasını alarak geri döndü. Tabancayı görünce yolun karşısındaki dükkanına doğru kaçmaya çalışan Aydoğan, Gürpınar tarafından sırtından vuruldu.

Haberin Devamı

LİNÇ ETMEK İSTEDİLER

Emekli Başkomiser Gürpınar, yere yığılan yönetici Aydoğan’a toplam 8 el ateş atte. Evli, biri ilkokul iki, diğeri ise beşinci sınıfa giden iki erkek çocuk babası Aydoğan olay yerinde can verdi. Cadde üzerinde kurşun sıkarak kaçmaya çalışan Gürpınar ise tabancasındaki kurşunun bitmesi üzerine Aydoğan’ın yakınları, bölgedeki esnaf ve vatandaşlar tarafından yakalanıp, linç edilmek istendi. Bu sırada bir bankada işlem yaptırırken olayı görerek koşan polis tarafından vatandaşların elinden güçlükle kurtarılan Gürpınar, gelen polis aracı emniyete götürüldü. Yönetici Aydoğan’ın cesedi ise 112 ambulansıyla hastane morguna götürdü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!