Ahmetbey Belediyesi'ne 'Altın Karınca' ödülü

Güncelleme Tarihi:

Ahmetbey Belediyesine Altın Karınca ödülü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2017 15:00

Ahmetbey Belediyesi'ne 'Altın Karınca' ödülü

Haberin Devamı

 

Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Ahmetbey Beldesi Belediye Başkanlığı, "Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri"nin "Yerel Kalkınma ve İşbirliği " kategorisinde ödüle layık görüldü.

Marmara Belediyeler Birliği (MBB) 7. Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri, MBB ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal'ın da katıldığı törenle sahiplerini buldu. İstanbul Beşiktaş'ta bir otelde düzenlenen törene; MBB ve İBB Başkanı Mevlüt Uysal 'ın yanı sıra ödül alan il ve ilçelerin belediye başkanları, temsilcileri ve çalışanları katıldı. Altın Karınca Ödül Töreni'nde yarışmaya müracaat eden 262 projeden 47'si; afet yönetimi, ulaşım, kültür-sanat, sosyal belediyecilik, şehircilik alt yapısı, kurumsal gelişim, sürdürülebilir çevre yönetimi, şehir teknolojileri, yerel kalkınma ve iş birliği alanında ödüle layık görüldü.

Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, ödülünü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın elinden aldı. Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş , "Ödülümüzün kazanılmasında büyük emekleri olan Belediye çalışanlarımıza, meclis üyelerimize ve değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!