Ahmet Aydın: Türkiye'nin sistem değişikliğine ihtiyacı var

Güncelleme Tarihi:

Ahmet Aydın: Türkiyenin sistem değişikliğine ihtiyacı var
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2017 10:31

Ahmet Aydın: Türkiye'nin sistem değişikliğine ihtiyacı var

Haberin Devamı

Haci BOZKURT/ KAHTA (Adıyaman),(DHA) - TBMM Başkan Vekili ve Ak Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Türkiye'nin daha iyi yönetilmesi için sistem değişikliğine ihtiyaç olduğunu söyledi.

Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nde öğrenci yurdu ve Kahta OSB'de bir tesisin temel atma törenine katılan TBMM Başkan Vekili Aydın, Ak Parti'nin aynı kaynaklarla iktidarda çok büyük hizmetler getirdiğini belirtti. Temel atma töreninde konuşan Aydın, Ak Parti'nin Türkiye'nin aynı kaynaklarıyla iktidarda iken çok büyük hizmetler yapıldığını belirterek, şöyle dedi:

"Biz iktidara gelince yeni kaynaklar bulmadık. Ama aynı kaynaklarla doğru yönetildiği zaman önünü görebilen, vizyonu olan iktidarlar olduğu zaman en güzel hizmetler yapılıyor, onu gördük. Şimdi diyoruz ki bunlar kalıcı olsun. Bunların üzerine daha çok fazlasını yapalım. Çok daha iyisini yapalım. Ama bunun için mutlaka ve mutlaka istikrara ihtiyacımız var. Türkiye’nin daha iyi yönetilebilmesi, Türkiye’de kurumlar arası çatışma olmadan, istikrar ve huzurun devam etmesi için mutlaka bir sistem değişikliğine ihtiyaç var. Bakınız geçmişte çok acılar yaşandı. Çoğunuzun yaşı benden büyüktür. Sizler daha çok yaşamışsınız. Bu ülkede acı acı darbeler yaşadık. Bu ülkede yasama ile yürütme arasındaki sıkıntılardan, yargı arasındaki sıkıntılardan, yürütmenin çift başlı olmasından dolayı başbakan ile cumhurbaşkanı arasındaki sıkıntılardan, cumhurbaşkanını seçilmemiş olan meclisten dolayı darbelere kadar giden krizlerden kaoslardan çok çektik. Çok çok zaman kaybettik."

Türkiye'nin çok enerji kaybettiğini ifade eden Aydın, "Boşuna heba ettik. Krizler, milletvekili pazarlıkları, güneş motelleri, zamlar, istikrarsız giden bir hayattan dolayı önünü göremeyen iktidarların büyük projeler, büyük yatırımlar ortaya koyamaması, Bütün bunlar ülkemize hakikaten çok şey kaybettirdi. O koalisyon yılları Türkiye’nin ayıp yıllarıdır. Türkiye’nin kriz yıllarıdır. Koalisyonlar, yoksulluk, yolsuzluk ve yasakları getirdi" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından açılış düzenlendi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!