Ahlat’lı gençler Hasankeyfi gezdi

Güncelleme Tarihi:

Ahlat’lı gençler Hasankeyfi gezdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2017 17:05

Ahlat’lı gençler Hasankeyfi gezdi

Haberin Devamı

Halil ÜLKER/AHLAT,(Bitlis) (DHA)- BİTLİS'in Ahlat ilçesinde,“Şehirler ve Kültürler yörelerimiz' projesi kapsamında,  40 genç,  Batman'ın Hasaykeyf ilçesine  geziye  gönderildi. Gençler, Hasankeyfi  tarihi ve turistik yerlerini gezme fırsatı buldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteklediği 'Şehirler ve Kültürler yörelerimiz' projesi kapsamında Ahlatlı gençler, Hasankeyfi gezme imkanı buldu. 
Gezi ile ilgili açıklama  yapan Ahlat Gençlik Merkezi Müdürü Yavuz Gülmez, proje kapsamında aralarında kadınların da bulunduğu 40 kilişik bir kafilenin Batman'ın tarihi ve  turistik yerlerini gezdiğini belirterek şöyle konuştu:
 “81 ilde düzenlenen programlar ilçemizde de devam ediyor. Kadın ve gençlerimiz  tarihi ve kültürel yönden zengin çevre iller ile kendi il ve ilçelerini daha yakından tanıyorlar ve gezerek yerinde görüyorlar. Bu gezimizi Hasankeyf’e düzenledik. Günübirlik programlar şeklinde gerçekleştirdiğimiz gezilere katılmak isteyen 14-24 yaş arası gençlerimiz Ahlat Gençlik Merkezine üye olarak ücretsiz bir şekilde hem kurslardan hem de gezilerden faydalanabilirler"

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!